Da var det helg❤️

Det ble et sent innlegg idag men dagen har rett og slett vært fylt opp fra morgen til nå med helgevasken og å gjøre klar til å ha alle ungene hjemme igjen❤️ Min favorittuke hvor alle er samlet og ikke bare de minste hver uke.

Var så heldig å få ett par timers barnefri for å lufte meg litt idag før mommo reiser og da ble det litt god kinamat. Sjelden det lar seg ordne med barnefri og bare det å få litt avkobling ett par timer er jammen godt når det først skjer. ❤️

Alle som kjenner meg vet hvor kresen imaten jeg er så på meg ble det bare stekt ris med kylling og egg men guri så jeg elsker den retten😍
Da ser Satay Kyllingen litt mer fotovennlig ut😂🙈

Utflukten ble avsluttet på min absolutt favorittbutikk🤗 Jeg blir akkurat som en liten unge igjen idet jeg trør inn døra😅

Elsker løperen utforbi🤗
Altså😍 Det er jo sååå mye godteri der inne og sååå vanskelig og velge😂

Andre som elsker godtebutikker? 🙈

Fordelen med å dra ut for å spise på ettermiddagen er at man rekker hjem til legging av snuppeungene❤️ Minstemann sov da han legges veldig tidlig etter en lang dag med mye lek og moro men de andre ble det tid til litt kos før leggetid.

Så nå er alle lagt og jeg skal fyre litt mer i peisen slik at det ikke blir kaldt inatt og imorgen tidlig når små barneføtter er klar for en ny dag. Jeg er en frostpinne så her fyrer jeg ved 10 grader og surt regnvær ute når vi nå i 2 uker har hatt opp imot 20-22 grader🙈😅

Resten av helga blir å kose oss med mommo som reiser ned til varmere strøk over helga. Alltid kjedelig når hun reiser så da må vi nyte hvert sekund hun er her og ihvertfall siste helga hun er her på en stund. ❤️

Ha en fin helg folkens🤩

Tuddelu😘