Hei hei.

Søndag allerede og helga har som vanlig rast forbi i rekordfart. 🙈 Dagen idag blir å gjøre klar til ny uke med ungene, kose med mommo før hun reiser og få unnagjort litt klesvask så vi møter en ny uke med tomme stamper. Det er deilig syns jeg. 👏🏻

Må også få planlagt skikkelig veien videre, hva ønsker jeg og hva blir mine store mål og del mål. Gleder meg så mye til å se fremgang og hvor jeg er om ett års tid. 🤗 Hva klarte jeg og hva må jobbes videre med. Blir så spennende.

Nå er det jo snart mai måned også, som alltid er fylt opp med masse som skjer. Konfirmasjoner, bursdager, 17 mai, andre kjekke fridager, været blir (forhåpentligvis) varmere og masse kjekt som skjer. Så her må alt skrives ned så ingenting blir glemt😅

Håper alle har en fin søndag ❤️ Her må jeg bare utnytte tiden godt idag før mamma reiser videre så jeg får gjort mest mulig med hendene fri. 🙈

Følg meg gjerne på instagram: ingridtv og på snap: ingrid_tv

Tuddelu😘