Ny uke.

Da var mandagen over, mommo har reist til varmere strøk og jeg har fått jobbet litt med bloggen. Byttet litt utseende og slikt. Ikke helt ferdig men fornøyd med hva jeg har fått til når jeg ikke forstår alt jeg trykker på. 😂 Men det kommer seg veldig. Ryddig og pent ble det nå syns jeg.

Vi våknet idag opp igjen til sommervarme, sol og skyfri himmel😍

Ut på oppdagelsesferd med minsten.

Herlig og leke ute i lette klær etter en hel helg med bare regnvær🙈 Fikk gjort endel inne da i det minste i helga og vært en kjapp tur innom vårmarknaden på Randaberg, men det er jo så mye kjekkere å være ute. 🤗 Været er meldt relativt greit hele uken så denne uken er planen å lage til sandkasse av grunnmuren til ett gammelt drivhus som står her i hagen. Spennende hvordan det kan bli. Skal selvfølgelig legge ut før og etter bilder. 😉 Er det noe jeg elsker å gjøre så er det å fikse opp gamle ting til ny funksjon, male slik at det ser finere ut og gi litt nytt liv i gamle ting. Få brukt det man har da. 👏🏻

Nei får prøve å få meg noe søvn. Det er altfor varmt her på rommet (26 grader😩) og jeg har vifta på, vinduet og døra åpen😅 men hjelper lite når det ikke er vindpust ute.

Man skal vel ikke klage heller når man har så fine dager🙈 men uansett hvor flott det er ute på dagtid er forvarmt soverom helt grusomt😂

Vi blogges imorgen😊

Tuddelu