Rydder vinteren bort

Idag går dagen seint. Nok timer søvn på nettene med en 1 åring i hus er aldri garantert, og inatt har vært ei hard natt. Heldigvis har jeg mamma på besøk for øyeblikket så jeg slapp å vekke mini som endelig sov godt når klokka ringte imorges. Men både jeg og 5 åringen var trøtte etter lillebrors styr inatt så etter endel slumring og kos i senga før vi sto opp, ble det bånn gass matlaging og fikse håret før ut dørene for å nå bhg. I disse dager gjørs de sakte men sikkert klar til skolestart til høsten og senere er det første foreldremøte for 1 klasse via bhg. Foreldremøte er idag delt inn i 3 deler, de med bhg barn til høsten får litt info først, så det vanlige foreldremøte og i slutten blir det info om 1 klasse til høsten. Helt genialt så slipper man foreldremøter over flere dager pluss det gjør jo at man kan komme til det vanlige foreldremøte om man ikke har barn neste år i bhg, eller gå tidligere om barnet enda ikke skal starte på skolen. Helt supert i en travel hverdag hvor mye kan gjøres på de 45 min man sitter stuck på ett foreldremøte med tema som faktisk ikke dreier seg om deg. 👍🏻

Ellers blåser det surt ute idag også så jeg og mini har fått ryddet begge gangene slik at vinterklær og for små ytterklær pakkes bort og lettere ytterklær er tatt frem. Dette har jeg bare utsatt og utsatt i påskens flotte vær men nå var det påtide å få det gjort. Ikke så lett å alltid finne energi til å gjøre sånne store ting når fibroformen er uviss til hver dag og minien krever sitt, men nå må jeg nytte meg de ekstra hendene jeg har med mamma på besøk og få sånne ting gjort før hun reiser igjen over helga 🙈 Har bare bodd her i 2 mnd nå så er endel ting som ikke er på stell enda, så får bare hive meg rundt de neste dagene og bruke dagene godt.

Men nå ser det ut som om mini er klar for en hvil her og det skal jammen meg jeg også ha idag. 🙈 Dagens selvpleie får jeg vel tenke oppi alt annet jeg har lyst å gjøre😁

Håper alle får en flott dag videre☀️

Tuddelu❤️