Tittei

Nok en dag går mot slutten, april måned er over og mai står for tur😁 April mnd har vært fin egentlig. Tøff men allikevel fin hvis det går an🙈 Jeg har fått en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg, jeg har hatt skikkelig dårlige fibrodager men på samme tid har vi hatt fine sommerdager på besøk, mamma kom hjem på besøk i 14 dager og påsken var mye bedre enn vinterferien. 😉 Men nå gleder jeg meg til å legge denne mnd bak meg, ta skikkelig tak i denne unike sjansen jeg har fått, jobbe hardt og godt med bloggen, instagram og det som må til for at veien videre skal bli som jeg ønsker og målet mitt for mai måned er å virkelig få en kickstart på ting. Kjenne motivasjonen fyke i været og få ting i sving.

Og det er akkurat det jeg føler for den neste måneden. Alt er mulig i mai. Der legges grunnlaget for startskuddet og veien videre de neste mnd. Nå er nettkurs tatt, jeg jobber med det som anbefales for å gjøre veien videre lettere og jeg ser smålig resultater selvom jeg skulle ønske det gikk fortere så må jeg bare være enda flinkere så kanskje farten går opp også😁 Man kan ikke gjøre annet enn å håpe, tro og legge inn den innsatsen som trengs for at det skal komme resultater.

Og med den hjelpen jeg nå har for hånd så er dette mitt nye motto❤️ Å gi opp er ikke ett alternativ engang. 🤩

Men nå skal jeg for første gang på veldig lenge sette meg ned å se film eller serie. 🙈 Kropp og hode trenger å pause av litt, minstemann sover og de mellomste sover borte og ungdommen kommer ikke hjem før senere😊 så da nytter jeg sjansen til litt alenetid i ro og fred. Det kjenner jeg at trengs❤️

Håper alle får en fin fridag imorgen🤗 Planen min er å få ren og pen bil før vi skal i konfirmasjon på søndag men vi får nå se hva morgendagen bringer. Mye som skulle vært gjort men man kan ikke gjøre alt på engang😉

Tuddelu😘