Velkommen til ny blogg!

Da var endelig ny blogg oppe å gå 🙂 Enda litt i startfasen men det kommer. Ett par år siden sist jeg hadde blogg men nå tok jeg en råsjans i livet og er så heldig å få være en del av Anne Brith’s Influencer program, så nå kan det skje mye spennende fremover. Fysøren så jeg har gledet meg til dette, og er kjempespent på hva denne reisen vil gi meg og håper dere blir med på turen

Før jeg starter denne bloggen skikkelig må jeg nesten få presentere meg selv 🙂

Jeg er ei dame på 32 år fra Stavanger men bor i Ryfylke og er stolt mamma til 4 fantastiske barn mellom 1-14 år, så hverdagen er travel med forskjellig innhold. Har også fibromyalgi så hverdagen begrenses litt av den men jeg prøver å ikke la den styre for mye. Og det er dette jeg vil fokusere bloggen mest på: Hverdagens oppturer og nedturer.

Gleder meg til å la dere bli bedre kjent med meg og mine i tiden fremover. Men nå skal minsten legges for en hvil, de andre barna er tilbake på skole og bhg etter en helt fantastisk påskeferie og planleggingsdag igår så da får jeg runde av så jeg får gjort litt før barna kommer hjem.

Følg meg gjerne på Instagram under navnet Ingridtv.

Tuddelu <3