Dagen før dagen🇳🇴

Oh hoi denne dagen har rast avgårde og har nærmest ikke sittet i ro annet enn kjøreturen til og fra byen🙈 Måtte en tur til byen for å bytte minstemor sine 1 mnd gamle sko som for 2 uker siden røk i sømmen der hvor man trer borrelåsen igjennom og slikt kan man ikke ha det, så var veldig fornøyd med servicen hos fineste folka på dinsko som byttet uten å blunke 👏🏻 Måtte også kjøpe med meg nye sko til guttungen som har klart å sparke løs sålen på undersiden av skoene på ett vis🤷🏼‍♀️ Sko er forbruksvare når man har aktive barn så det blir ett par sko iløpet av 1 år kan man si ja. Men uansett må ungene ha skikkelige sko så nye måtte kjøpes inn😁 så blir det jo alltid litt ekstra da vet dere når man trør inn på ett kjøpesenter for å ha 1-2 ting og kommer ut med endel mer 😂🙈

Men det var en koselig tur med minsten og storesøs så det var det viktigste. Etter byturen har det gått slag i slag med henting i bhg, handling, middagslaging, rydding, klesvask, gressklipping, bading av unger og nå står kaka i ovnen og jeg skal snart begynne å pynte frokostbordet🇳🇴😁 blir en sen kveld som alltid på hu mor på 16 mai men det går seg til.

Dagen imorgen er en dag som tapper meg for utrolig mye energi uansett hvor trett jeg er pga store folkemengder, mye summelyder, mye gåing, mye inntrykk så får bare satse på en rolig neste uke så ikke smellen blir for stor.

Men nå lukter det deilig sjokoladekake i hele huset så får runde av før denne gode lukta blir byttet ut med brent lukt😂😅

Håper alle får en super og minnerik dag imorgen🇳🇴🤩 Følg meg gjerne for mer hverdagsdryss på instagram(ingridtv), snapchat (ingrid_tv) og facebook.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *