Denne uka går ifra meg🙈

Vipps så var det onsdag, 2 dager til 17 mai som jeg elsker å feire. Pynte og lage det fint til mine små har blitt en fast tradisjon til denne fine festdagen vi har. Men hovedregelen er å pynte enkelt og lett. Enkelt slik alle kan gjøre det uten å bruke masse penger og slite seg helt ut på det 😁👍🏻 Innimellom syns jeg presset blir veldig høyt både på helligdager, festdager og bursdager så jeg av prinsipp kjører litt sånn «keep it simple» med ingen press herfra iallefall😂 Det å ta tilbake litt at det at det blir bra uansett er jeg veldig for. Butikker og generelt internett bugner over av alt mulig man må ha for å få det fint og bra nok på dagen med masse dyre ting og styr. Det trenger ikke bli dyrt. Ett godt tips er å pakke ned pynten man har og bruke år etter år. Så trenger man kanskje bare og kjøpe inn en å to ting til feiringen.❤️ Duker, servietter, lys som kanskje bare har tent litt kan pakkes ned og brukes om igjen, bruk samme bordpynt om du har det, bruk det serviset du har eller kjøp inn billige papp tallerkner. Funker helt fint. Gjenbruk er in og bra for miljøet👍🏻 Så får man jo etterhvert en liten fin samling av ting å pynte med❤️👏🏻🇳🇴 Det viktigste er jo at man er sammen med noen, koser seg med god mat og får feiret dagen🇳🇴😊 Litt bildedryss med tips om hvor enkelt man kan gjøre det men fortsatt litt mer en hverdagslig.

Trenger ikke gjøre mye ut av frokostbordet og det må ikke være dyrt😊
Bruk godteri eller mat som pynt👍🏻🇳🇴
Helt enkelt og noe alle får til😊
Vet ikke om disse non stoppene er å finne lengre men supre å pynte kaker og bordet med 🇳🇴
Gjenbruk og enkel pynting.
Knallgod og 50 kr på Coop. Fast tradisjon da ungene elsker den❤️

Så imorgen må jeg lete frem 17 mai posen med duker, servietter, lys, bordpynt, flagg, bånd, fløyter, trommer ja alt mulig rart ungene har hatt opp igjennom. Blir en litt bedre frokost her før vi tusler oss bort til skolen klare til barnetog og arrangement i hallen etterpå. Og med det nydelige været de har meldt så blir det nok grilling og kos på ettermiddag/kvelden🇳🇴🤗

Hvordan feirer dere dagen? Helt enkelt eller all in? 🇳🇴🤩

Jeg har idag sopet verandaen og dratt av trekkene på utemøblene slik at jeg får vasket dem og får de rene og pene på igjen imorgen. Imorgen må jeg også klippe plenen igjen og få tak på et flaggfeste da jeg ikke har det ute. Flagging, festklær og lyder er ett must på 17 mai🇳🇴🙉

Nei jeg får runde av for jeg skal avgårde og hente bilen som har vært på verksted for eu godkjenning 🤗 Flaks for meg at det ikke ble altfor dyrt🙈 Er visst nok penger som flyr ut denne mnd😬😁

Så ha en fortsatt fin onsdags kveld videre og følg meg gjerne på instagram (ingridtv) snapchat (ingrid_tv) og facebook.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *