Endelig fredag!

Å guri så lang denne fredagen er😂 Klokka er ikke halv 2 engang og jeg føler klokka burde vært 6. Minsten sov jaggu meg til nesten halv 9 imorges🙌🏻 Det skjer sjeldent men fysøren så godt på dager der de andre barna har fri også👏🏻 Så vi sto ikke opp før nesten 9 etter kose mose i senga først. En tur på butikken for en bedre frokost og litt herjing så var jo minsten klar for en hvil igjen. Men det har ikke hu mor tid til idag, for her må det dysjes, siste rest i kofforten, rydde kjøkken og egentlig la det se litt greit ut før jeg drar❤️🤗

Men det rare er jo at både jeg og eldstemor ikke kjenner en plass at vi skal reise🙈 vi gleder oss jo men ingen sommerfugler eller noe😅 men det kommer vel idet vi ankommer flyplassen tenker jeg😁 en kjekk og koselig helg skal vi uansett få sammen. ❤️

Blir nok en del feriespam fra meg med bilder og updates underveis. ☀️ Følg meg gjerne for glimt fra turen på snapchat (ingrid_tv) og instagram (ingridtv)

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *