God helg🤩

Her sitter jeg og venter på at hjemmelagt pizza skal bli ferdig stekt og 5 åringen er levert i bursdagsselskap. Helga her starter med 3 av 5 syke. Guri jeg ser frem til vi alle er friske igjen. 😁 Planene for helga får vi rett og slett bare ta litt som det kommer utifra hvordan formen til alle blir utover helga❤️ Det er iallefall meldt sol og bare det hjelper jo veldig😊

Vi har også besøk av fine hundejenta vår i helga😍 En ekstra unnskyldning for å komme oss ut på tur 👍🏻💪

Fine jenta 😍

Uka har vært preget av forkjølelse, pollenallergi og rett og slett møkkaform på de fleste av oss. Det har derfor vært rolige dager her hjemme. Men det går rette veien for oss alle så håper neste uke starter med friske barn og nye muligheter.

Det nærmer seg 17 mai og jeg må finne frem klær og sko slik at om noe må ordnes eller kjøpes inn så har jeg ett par dager på meg. Hater å stå dagen før og med 4 barn er det alltid noe som må ordnes. 🙈

Bunaden til lillegutt må iallefall prøves igjen for den var litt stram rundt bleien når vi var i konfirmasjon forrige helg så greit å sjekke om det går for 1 dag til eller om jeg må stupe hode nedi arveklærne jeg har fått og se om jeg finner neste størrelse der. Elsker arveklær fra søsken/søskenbarn og det er jo såå kjekt og minner strømmer tilbake når minsten går i klær de andre har gått i❤️

Men nå får jeg finne mat til gjengen før det blir lek, bading og legging av minsten og jeg kan rigge til filmkveld med de litt større barna🤩 alltid kjekt med fredagene de kommer hjem og gjøre litt ekstra kos. Filmkos i helgene er noe vi prøver å få til hver gang for det er så kjekt å bare senke roen når de minste er lagt og få litt kvalitetstid med de store🤗

Så ha en strålende helg folkens⭐️ Følg meg gjerne på snap (ingrid_tv), instagram (ingridtv) og facebook. Link i toppen ❤️

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *