God helg kjære dere☀️

Da var det helg, endelig sol igjen og de to siste dagene har gått i ett😁 onsdags kveld leverte jeg bilen for siste finish før eu-kontroll og håpet på å få den igjen igår siden minstemor skulle på overnatting med barnehagen og en av oss skulle være med ett par timer, men det gikk ikke helt som planlagt da de fant litt mer enn planlagt, så da var jeg så heldig å få skyss med familie heller. Men man blir jo helt naken av å ikke ha egen bil og det blir alltid ekstra stress av det. Minsten skulle være med på søskenfotografering med minstemor igår i bhg men da hadde jeg jo ikke bil men mulighet for å bli hentet, men de var klar midt i hvilen til minsten så det hadde bare blitt stress med vekking, henting, kjøring hjem igjen osv så da gikk ikke det selvom det viktigste var jo at minstemor ble tatt bilde av 😁. Så føler alt blir ekstra stress uten bil og man blir avhengig av andre😅😂 Så nå venter og håper jeg på tlf på at bilen er ferdig idag slik at jeg får den til helga iallefall😊🤞🏻

Finingen 😍😂

Igår pøste det ned hele dagen fra morgen til inatt og da hadde jeg generelt enn dårlig dag da formen min er veldig værbasert 😔 men vi koste oss på sammenkomsten med bhg jeg og litla og det hadde gått så fint inatt på overnattingen så det var kjempebra 😁 ett skritt nærmere skolestart🤩

Stolt og klar til bhg overnatting👏🏻

Planen videre idag er husarbeid, pizzalaging og hente bilen hjem før filmkos med ungene ❤️ Helgas faste tradisjon så det er kjekt og noe de ser frem til 🤩

Imorgen er det en unge som skal i selskap og siden det er meldt greit vær så får vi andre finne på noe ute😊 Tar det litt som det kommer hvordan formen til alle er. Lørdag er litt hellig på hvor mye vi planlegger for liker å ha dagen åpen til litt spontane påfunn😁

Søndag er det fotballcup så regner med store deler av dagen forsvinner der. ⚽️💪 ellers må jeg snart begynne å tenke på å pakke snart til spaniaturen til meg og eldstejenta neste helg😍 Har vært så mye som skjer hele ukene i det siste så glemmer det faktisk litt ut for det virker så lenge til😁 men nå er der faktisk bare 1 uke til. Ikke helt fått logistikken med minsten til å gå opp enda men det ordner seg nok❤️

Ser frem til litt alenekos med eldstejenta ❤️

Blir så spennende og reise. Vi skal besøke mamma som er endel nede i Spania igjennom året. Jeg bodde selv i Spania i 1 1/2 år som 15 åring men har faktisk ikke vært nede siden jeg satte meg på flyet hjem og flyttet hjem for å fullføre vidergående🙈 så gleder meg til å reise ned igjen😁 Blir en flott opplevelse for oss begge to. Er bare en helg da men akkuratt passe nok lenge borte fra de andre ungene😬😅 Er det jeg gruer meg mest til men vet jo de har det helt supert her hjemme❤️ Er verre for mammaen vil jeg tro. Pluss at det er kjempeviktig med litt alenetid enkeltvis med ungene. Og iår har vi bestemt at ungene skal få en liten tur hver alene med en av oss😊 Eldstegutten var på fotballtur til Manchester, eldstejenta får spaniatur og minstemor får badehelg på hotel alene nærmere sommeren. En opplevelse for hver enkel sin interesse❤️

Men nå må jeg slutte av så jeg får unnagjort litt husarbeid før resten av gjengen kommer hjem❤️ Har guttaboys hjemme nå da eldstegutten har kort dag idag så fint og bruke tiden når jeg har ett ekstra øye på lillebror, så de to skal ut for å leke litt så mor får det rent å pent til helga🤗 Det trengs å få de ut litt imens for minsten ser ut for å jobbe litt imot meg med å ha det rent og pent idag altså mens jeg sitter her å skriver😂🙈

Life with a toddler😂

Ha en nydelig fredag folkens, og følg meg gjerne på instagram (ingridtv), snapchat (ingrid_tv) og snapchat.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *