God lørdag :)

Idag startet dagen 6:30 med minstemann som ikke akkurat sover bort livet. Hehe.. Det positive er jo at man får gjort ganske mye da før kl er 9. Haha.. Her har vi ryddet 2 etasjen, skiftet på sengen, samlet skittentøy, satt på klær og spist frokost 😀 Nå skal kjøkkenet ryddes og minstemann gjøres klar til å være med pappaen idag så hu mor kan få hente inn litt søvn etter en uke med veldig lite søvn hver natt.

Men hele dagen kan ikke soves bort da jeg har endel som må gjøres før konfirmasjon imorgen. De to minste trenger nye bunadsko så det må kjøpes, bilen mååå ryddes idag slik at man kan sette seg inn i bilen med bunader og finstas uten å bli skitten før man i det hele tatt ankommer selskapet. Haha.. Blir endel skitt med barnehagebarn og små barn generelt.

Gleder meg kjempemasse til imorgen å få se alle igjen. Jeg er så heldig å ha en stor familie men vi har alle hvert vårt travle liv og spredt litt ifra hverandre med boplass så det er ekstra stas med sånnen sammenkomster der alle kommer. Dette blir faktisk tantebarn nr 9 som konfirmeres. Neste år er det vår eldstejente som skal konfirmeres så sammenkomstene går slag i slag med dåp/konfirmasjon og kanskje blir det noen brylluper også i årene fremover. <3

Nei jeg får prøve å rydde ferdig før mini skal ha en liten hvil før han skal avsted og jeg skal ha ett spennende nettmøte 🙂 Sånn blir det når dagen starter tidlig.

Håper alle får en super lørdag.

Tuddelu..