Hei hei fra lufta

Klokka er 8 og endelig funker internetten noelunde her oppe i lufta så jeg kan få ut ett innlegg😁 Vi har enda over en time igjen men vi slapper av med film og strikketøy. 🧶

Må ha noe å gjøre på i disse timene🧶

Helgas planer er hovedsakelig soling, soling og atter soling med litt shopping, restaurant besøk og se hvor mammen holder til hen💛 Blir kjekt å se hvordan hun har det i virkeligheten og ikke bare på facetime.

Fredag: Vi lander litt sent men vi blir hentet på flyplassen av mamma og skal sjekke inn på hotellet før vi tar turen ut for å spise litt. Vi holder nok ikke ut så altfor lenge ikveld etter en lang dag.

Lørdag: Mesteparten av dagen går nok til soling og bading. Men vi skal prøve å komme oss innom en frisørsalong tenkte jeg så jeg får fikset opp i dette håret🙈 Det trenger sårt pleie. 😄 Etterpå skal vi ut å spise med mamma og være med henne. Regner med hun er med oss på stranda også når vi først er her nede❤️

Søndag: Selvfølgelig soling og bading, det er jo meldt så nydelig vær 🤩 Men idag skal vi også på ett marked og kanskje inn til Torrevieja hvis vi finner tid og ork til det. Ellers bare avslapp☀️

Mandag: Tidlig fly hjem og regner med det er akkurat passe nok tid vekke fra gullungene hjemme🙈 Kjente det var hardt å gå ifra idag men jeg vet jo alle har det kjekt og vi skal kose oss masse på denne turen😁

Håper alle har en fin fredags kveld😁 Følg meg gjerne på snapchat: ingrid_tv og instagram: ingridtv for mer småglimt fra turen❤️

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *