Hello tuesday🤗

Titter innom fra sengekanten til minstemann mens han sovner for å oppdatere litt😊 Ble ikke noe vanlig innlegg igår men heller ett litt mer bli-kjent-med-meg innlegg.

Denne uka går fort😅 tirsdag allerede og bare 2 dager til med bhg og skole før 17 mai kos❤️ Imorgen må jeg finne frem klær til den store dagen da det ikke er noe endringer i været så da blir det sommer fintøy istedenfor bunad og varme klær😬🙈 Men sååå deilig det blir med lette sommerklær istedenfor tunge, blaute klær hvor alle fryser og er sure som det pleier å være.

Igår kveld ble bilen kjørt på verksted for å ta eu-kontroll og jeg var skikkelig spent🙈 det kan fort bli dyrt😅 men det var ikke så gale som jeg trodde selvom det alltid blir litt. Får svar imorgen hva rette prisen blir om de skal gjøre småtingene eller om jeg får andre til å gjøre det. Må nesten høre summen først. Dyrt med bil altså. 😅🙈 men fysøren så avhengig av den vi er 😳 Merker idag når jeg bor litt ifra bhg så måtte jeg få hjelp til å levere i bhg av familie liksom. Imorgen blir det å spasere inn til bhg og hjem igjen🙈 Får tenke på trimmen det blir på de km der🤗💪det er faktisk en del inn også. Får sette på tlf og måle😂

Men nå sover minsten og det er klart for å legge nestemann på lista😅 Legging tar tid for tiden og oftest sovner jeg nesten selv med de når de legger seg men sånn er det. De blir eldre og da nekter de plutselig å la mamma kose og legge de😂 Så får vel bare nyte så lenge jeg klarer..

Ha en fin dag videre😍 følg meg gjerne på instagram(ingridtv), snapchat (ingrid_tv) og facebook. Link i toppen👆🏻

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *