Imorgen reiser vi!

Snart sengetid og dagen idag har vært evig lang og regner med at dagen imorgen kommer til å gå like sent. Vi reiser ikke før kveldingen så blir å få timene til å gå med de andre ungene før avreise. Kose oss ekstra mye imorgen så idag er alt pakket og klart utenom kamera for det finner jeg plutselig ikke. Og det er krise!!! Haha. Jeg finner det gamle men ikke det jeg bruker mest. Jaja får ta meg en skikkelig leteaksjon før leggetid. Eller kanskje spør ungene imorgen. Som regel alltid noen som har sett noe.

Dagen igår og idag har gått til rydding og vasking av hus og klær, pluss sortert ut leker til minsten og minstemor sine leker står for tur. Fikk ordnet til tvkrok på rommet hennes etter ønske om storjente rom nå som hu blir skolejente til høsten. Hun leker sjelden med lekene sine lengre så de opptar egentlig bare plass og er til rot på rommet hennes så får ta en skikkelig raid der inne til uka.

Ei som elsker rosa og ble storfornøyd med tvkrok❤️

Idag fikk vi satt båten på sjøen og fikk tatt oss en liten luftetur ut på fjorden før leggetid. Minsten sovnet i bilen på vei for å sjøsette den så han var ikke klar for senga før langt over leggetid så spent på hvor lenge han sover imorgen. Men stor stas å kjøre båt iallefall. Tipper han var 2-3 mnd ifjor første båt og holmetur vi hadde så her er det inn med morsmelka 😀 Ungene her er oppvokst med båt og camping så det er stor stas hver gang det blir tur. 🙂 Liten som stor. <3

Båten sjøsatt og store som små klar for en prøvetur⚓️
Så fornøyd❤️

Håper fridagen deres har vært super og at dere har fått tid til å slappe av med deres nærmeste. Så får jeg ta meg en leterunde her før leggetid. Kan ikke være mulig å fordufte slik 🙂

Følg meg gjerne på Instagram (ingridtv), snapchat (ingrid_tv) og facebook 🙂

Tuddelu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *