Klar for barnehagetilvenning :)

Da var endelig dagen her hvor minsten skulle starte barnehagetilvenningen. Noe han tydelig har gledet seg til for han trippet opp barnehagebakken og inn på avdelingen 😀 Det var virkelig stor stas for han og han koste seg kjempemye den timen vi var der. Og i det jeg svingte inn hjemme begynte øynene å dippe igjen og han sovnet på vei opp i senga 🙂 La han litt før 11 og han sov til 14. Tar på med mange nye inntrykk <3

Så klar for å gå inn på egen avdeling og ikke bare inn til storesøster sin avdeling for levering og henting <3

Igår hadde minstejenta sin første fotballtrening og det har hun sett frem til lenge. Storebror er superflink i fotball så hun har stått med stjerner i øynene når hun har sett han trene og spille kamp i flere år nå og endelig var det hennes tur <3 Var så kjekt å se den gleden hun viste før, under og etter trening. Er noe med disse første gangene på alt. Man blir jo så stolt over disse små.

Så flink på trening 🙂

Men mai måned er avslutningsmåned deluxe og her er ingen unntak. Så imens jentungen hadde sin første trening hadde eldstegutten skoleavslutning så da måtte vi voksne dele oss slik at begge deler ble deltatt på selv om en skulle ønske man kan bli med på alt sammen selv. Jeg er også heldig og ha en slik flink eldstemor i hus som passer minsten når vi trenger pass en liten stund i hverdagen så jeg følte rett og slett jeg hadde barnefri der jeg satt på trening med bare 1 unge 🙂 Det blir litt sånn når man er vant og ha de med på det meste, men det er også utrolig viktig for dem å få oss for seg selv også slik at vi kan fokusere og få med oss alt som skjer på deres forskjellige ting. 🙂

Så med en travel dag igår så er dagen idag mye roligere <3 Da ble det middag man bruker litt lengre tid på, ryddings og få en oversikt over resten av uka 😀 Ukene går så fort når det skjer så mye nå i slutten av skole/bhg året så jeg tar 1 uke om gangen og satser på at jeg ikke glemmer noe ut 😀 Tunga beint i munnen når så mye skjer. Takk gud for kalender og huskelapp på tlf. Hadde gått rett vest uten 🙂

Men nå får jeg runde av. Leggetid står på programmet og det tar litt tid når alle slag om slag legges etter hverandre 🙂 Ha en fin tirsdagskveld videre finfolk <3

Følg meg gjerne på instagram (ingridtv), snapchat (ingrid_tv) og facebook <3

Tuddelu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *