Lillelørdag allerede😊

Her ligger vi småsyke jeg og minsten og eldstemor stakkar er sterkt preget av allergien😬🤧 Hun reagerer på alle trær, gress og støv så denne årstiden er virkelig ikke god for henne👎🏻 Så gårsdagen forsvant i sykepleie av lillegutt og alle planer vi hadde måtte bare vente. Sykt barn kan man ikke gjøre så mye med annet enn å kose og pleie❤️

Men idag lurte vi oss litt ut i frisk luft etter barnehagelevering for å klippe plenen før regnværet som er meldt i dagene fremover kommer💪 Minsten syns det er såå stas med traktor og setter seg klar slik han ser vi sitter når vi klipper gresset😍😂

En som syns det er stas med gressklipper traktor🤗

Med en stor hage er det greit å ha gressklipper traktor kjenner jeg med de plagene jeg har. Hadde vært helt kaputt i flere dager etterpå hvis jeg skulle ha gått med en vanlig klipper😅😬 så den er jeg veldig takknemlig for. ❤️

Igår satte jeg meg ned for å prøve og finne meg ett nytt strikkeprosjekt nå som eldstemor sin mariusgenser er ferdig.

Veldig fornøyd med å bruke merinoull på denne. Ble så myk, lett og god😍

Men det er jammen ikke lett å bestemme seg når man vil strikke så mye forskjellig. Men tipper det blir ett sommerplagg til minsten før jeg etterpå må begynne på ny strikkegenser og strikkebukse til 5åringen før hun begynner på skolen til høsten for det settet hun har nå begynner å bli for lite🙈 Er så glad jeg har hatt folk rundt meg som har lært meg å strikke for elsker strikkeklær til både meg selv og barna, og det er jo så kjekt å ha på skolen/bhg. Så da er det jo mye lettere å strikke det selv etterhvert som plaggene blir for små enn å hele tiden spørre andre 🤗 Eneste jeg må bli bedre på er å sette av tid til å strikke🙈 Med 4 barn, aktiviteter, husarbeid, levering/henting, handling og ikke minst minstemann som krever sitt så er det ikke alltid jeg får tid å sitte så lenge om gangen med det, eller så er jeg så kaputt når kvelden kommer at jeg ikke gidder😂 Så jeg setter aldri tidsfrist på prosjektene. Det blir ferdig når det blir ferdig💪 Må bare bestemme meg for hva jeg skal strikke..

Men noe fra klompelompe tror jeg det blir uansett🤗

Nei, tror jeg får runde av og avslutte. Minsten sover og tror jammen jeg skal prøve å hvile litt jeg også. Ikke bare bare å være forkjølet og syk mamma. Vi mødre har aldri tid til å være syke så får smyge inn hvile når jeg kan❤️

Vi blogges❤️ Og følg meg gjerne på instagram, snap og facebook for mer hverdagsglimt😁

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *