Så ble det en god søndag😁

Ligger her å venter på at minsten skal våkne etter en felles hvil imens de andre ungene slapper av eller er ute å leker. De store passer på så ingen lider noe nød av at mamma legger seg litt med minsten for å hente inn litt etterlengtet søvn😊

Det ble en natt med få timer søvn etter en tilfeldig samtale med en nær person som gjorde at den tunge klumpen i magen og flere av kiloene som har ligget på skuldrene i flere år forsvant og jeg kan snart si høyt at ting ordner seg. Jeg startet allerede idag med å gjøre min del av jobben og da får man bare vente å se når svar kommer og ting blir avsluttet. Føles nesten uvirkelig men jeg vet det ordner seg nå og denne sjansen kommer sjelden så nå skal livet på rett vei slik at ting bare kan gå oppover herfra❤️ Med å snu tankegangen til mer positiv de siste ukene og ta sjanser i livet som kan gi meg muligheten til å få det bedre har faktisk mer og mer positive ting skjedd. Ringvirkningene av dette ser man jo aldri med engang men roen senker seg i kroppen gradvis og det tror jeg kan ha en stor innvirkning på sykdommen min også ved å ikke bekymre meg så mye. Bekymring og stress gjør denne sykdommen verre på alle mulige måter så jeg er spent på å se om ting vil lette den veien også🤞🏻

❤️

Resten av helga har blitt brukt til å se film med ungene, ha besøk av familie og bare slappe av å lade opp batteriene alle mann. Ungene utenom minstemann har sovet til 10-11 hver dag og de trenger innimellom å bare få sove ut. Hente inn litt søvn i en ellers travel hverdag❤️

Vi har jo fått så nydelig vær og det er meldt knallvær resten av uka. Og stemmer prognosene på 17 mai får vi jo tidenes 17 mai. 🤗🤞🏻 Da blir det ingen bunad på oss iallefall for det blir det rett og slett for varmt for😅

Blir en nyyydelig 17 mai👏🏻🤗

Men nå tittet det opp en kar her som har fått seg en god hvil så da får vi stå opp og gjøre klart til middag før resten av dagen bør brukes ute for å nyte været. 😁 Håper alle har en strålende dag videre og får en flott uke ❤️

Følg meg gjerne på instagram(ingridtv), snapchat(ingrid_tv) og facebook.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *