Vipps så var det snart ukeslutt🙈

Ukene går så utrolig fort for tiden. Jeg får ikke gjort halvparten av det jeg planlegger å gjøre for dagene går så fort, leggingen tar såååå lang tid med de minste som bare tuller og fibroen herjer vilt når været forandres så fort så kveldene blir ikke brukt til så mye som jeg skulle ønsket😅 men å få gjort litt er bedre enn ingenting så litt fremover går det jo😁

Ettermiddagen og kvelden idag har gått til dysjing av unger, skifting på sengene og de har selv ryddet rommene. Imorgen er det avgårde igjen for de 3 eldste og da er det greit å rydde før de reiser slik at de kommer hjem neste helg til rent og pent rom❤️

Minsten vokser og lærer seg ting i rekordfart og jeg klarer nesten ikke henge med😁 Nå rekker han opp til dørhåntakene og klatrer opp på kjøkkenstolene for så å gå rett ned igjen, klatrer opp rutsjebanestigen her ute og er vel forsåvidt over alt😂 nye ting mestres og da må det finpusses på ved å gjøre det om og om igjen🤗 Fatter ikke at den gutten ikke bare kan være liten en liten stund iallefall😂 Han er ikke større enn 13 mnd men like høy som en på 18-19 mnd og like smart som en også, så livet blir en smule lettere for han her når han rekker opp til ting og får til ting han enda ikke skal kunne. Han har flere idoler rundt seg å se opp til og det har man funnet ut ikke alltid er en bra ting for han her lurifaksen her som ikke er redd for å prøve nye ting. Nei det er bare å holde på hatten å holde følge. Gutten oppnår nye milepæler i livet med eller uten mora på slep😂😍

Ellers har jo denne fibroen virkelig holdt meg igjen denne uken👎🏻 Sjeldent jeg blir sååå plaget men etter mye som har skjedd de siste månedene, året egentlig så får jeg smellen når jeg endelig kræsjlander og ting roer seg. Slik er det og jeg er ikke flink til å lytte til kroppen for jeg har virkelig ikke tid til det i en travel hverdag. Og iallefall ikke nå🙈😅 men når jeg ikke sier stopp selv så stopper kroppen opp selv. Sånn er det bare. Og når man nesten ikke klarer å holde gaffelen i hånden når man skal spise for man bruker all energi på ungene og spesielt minstemann, da blir matinntaket deretter, energien går mer ned pga lite mat og da er ballen igang. Og det gjør jo ikke ting bedre men jeg er så fryktelig dårlig med å sette meg selv først når jeg har sånne dårlige dager. Men sånn er det bare og vil alltid være sålenge disse barna trenger meg. Men det går over og det er det jeg ser frem til. Til at denne dårlige perioden går over ❤️

Men nå tar jeg kveld. Minsten er endel urolig ikveld men får håpe på en god natt søvn i de timene som er igjen.