15 mnd kontroll

God torsdag kjære du❤️ Igår var vi på sommeravslutning til 5 åringen i barnehagen og selvom det pøset ned og vi var klissvåte etter en time så var det kjempekoselig og alle barna storkoste seg. Eldstegutten spilte også siste kampen med fotballaget sitt igår så var en spesiell dag for flere. ❤️

Idag var det tid for 15 mnd kontroll og minsten har vokst godt. 1 kg og hele 6 cm lengre på 3 mnd. Sammenlagt følger han seg selv helt fint. Så nå er han 14 kg og 89 cm lang❤️💪 Alle våre barn er høyere enn gjennomsnittet så ikke noe sjokk at han her er lang. Men er 2 gang han tar ett så stort byks med så mange cm på kort tid😁 Men så lenge han følger seg selv så er det ingen bekymring. ❤️👍🏻

❤️

Han er sunn, frisk og rask. Forstår utrolig mye, mestrer mange ting nettopp pga høyden hans siden han rekker opp til ting andre på hans alder ikke gjør, og lærer seg mer og mer ord. En spennende alder dette her❤️ Tenk å få oppleve den for fjerde gang❤️

Vaksinen ble også satt så idag er godgutten min litt ekstra kosen og litt ekstra sutrete men det regnet jeg med så her blir det en rolig dag❤️

Håper alle får en super dag videre og følg meg gjerne videre på snapchat her , instagram her og facebook her.

Jeg får ta med meg kosegutten min å lage pannekaker. Tror det er noen som blir veldig glade for den middagen når de kommer hjem fra skole og barnehage idag.😁❤️🤗

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *