Date night❤️

God formiddag fine dere. Her starta dagen min sent da jeg fikk lov å sove ut litt idag og det kjente jeg virkelig jeg trengte ❤️ Dagene fylles opp med ting å ordne, vasker ut rom for rom ettersom de tømmes, 3 dager til flytting og kroppen begynner å stritte imot for den begynner å bli tom for energi og krefter. Så igår bestemte min kjære seg for at vi skulle ta oss en velfortjent pause og gå ut å spise sammen❤️ Og det skal egentlig ikke så mye til for å bare få litt ekstra energi.

Så da ble det en tur innom kinarestauranten i Stavanger mens ungdommen passa lillesøsken. Vi er altså så heldig som har en så flink og ansvarsfull storesøster som gidder å passe småsøsken når vi skal kjapt ut en tur😊 Det setter vi så utrolig pris på. Ikke alle 14 åringer som både gidder og takler det. Men denne jenta er ansvarsfull, moden og takler fint å sitte noen timer etter de minste har lagt seg. Streng er hun også 😂 så eldstegutten blir sendt i seng til avtalt klokkeslett.

Så da er vi klare for enda mer pakking og vasking da😁 Nå begynner det å fylles opp både her og der med esker/søppelsekker og møbler så nå skal det bli godt å få ting på sine rette plasser i nytt hus. Den verste jobben er jo selve flyttingen. Inn i flyttebil, ut av flyttebil, opp trapper, inn i forskjellige rom🙈 Men det blir utrolig gøy og få skape et hjem og finne roen.

Bloggen skal også jobbes mer med når jeg kommer meg iorden og får lagt meg en liten krok jeg kan sitte i fred og få unnagjort litt slik at jeg får kommet meg oppå både på blogg og instagram. Alt kan forbedres og ønsker å få en fin flyt og rutine på alt slik at alt går lettere❤️

Håper dere alle har en superfin dag videre så blogges vi igjen imorgen😁 Legetime imorgen og spent på hva hun sier. Ikke bare bare å være kronisk syk og finne ut veien videre. Men alt ordner seg tilslutt😊

Følg meg gjerne på:

Instagram her

Snapchat her

Facebook her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *