For en fest!

Gjett om jeg koste meg igår!!! Det var så mye folk ute og så kjekt at jeg koste meg kjempemasse. Dj Howard, solid base, infinity, e-type og galaxee. Ett supert back to the 90s party. 😂🎉 Og været var jo strålende hele kvelden og utover natta. Men klokka 2 gikk veien hjem😁 Denne småbarnsmora trenger søvn også😁😅 Men traff kjentsfolk og koste meg masse med vennina mi. Og det er det viktigste😁

Litt bildedryss fra igår også får jeg komme meg hjem til søte små❤️ Formen er kjempegod men hadde heller ikke forventet annet etter 5 rusbrus iløpet av hele kvelden 🙈😂 Er ikke akkurat stordrikker men koser meg og det er slik det skal være. Alle har ulike grenser, noen mer enn andre.

Dj Howard vorspiel
Infinity 🎉
Solid Base
Galaxee
E-Type
Ble ikke mange bildene men noen ble det. 😂🙈😅
Ble en tur på nashspielet også da før vi tok kveld, svette og trøtte😅😂 Vi blir ikke yngre iallefall det er sikkert og visst😂

Ha en fin lørdag folkens og følg meg gjerne på snapchat (ingrid_tv) og instagram (ingridtv) og facebook.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *