God morgen eller god natt.

Klokka viser 4:30 og vi er på vei i taxi til flyplassen stuptrøtte hele gjengen. Morgenflyet skal tas hjem og da må man opp på umenneskelige tider. Haha.. Ble kun ett par timer søvn men får sove på flyet hjem. Gleder meg så masse til å se lille klumpen min igjen og resten av flokken 😍 Første turen borte mer enn 24 t og tipper klistermerkebabyen min kommer til å henge på mamma 24/7 ett par dager ❤️

Igår var vi på Lemon Tree Market og det var kjempestort. Varme og slitne etter ett par timer der bestilte vi taxi hjem og da så vi at vi hadde bare vært på halve markedet og det var jo stort nok bare det. Jaja.. vi fikk nå se og kose oss på markedet og hadde uansett ikke orket å gå videre på enda ett område for det var sååå varmt. Etterpå gikk turen hjem til hotellet hvor vi gjorde oss klar til stranden. Fikk vasset litt i sjøen og solte oss en liten stund før vi heller tok turen opp til bassengkanten på hotellet for det var glovarmt i sanden og nede ved stranda. Jeg klør lett av saltvann så ikke akkurat det jeg bader mest i🙈😅

Middag ute og kos med mammen ble det også tid til og hun følger oss nå ut til flyplassen så det er jo koselig. Legger ved litt bilder fra gårsdagen for vipps er vi på flyplassen.

Klar for marked.
Det var fylt opp med folk på markedet og de liker ikke at man tar bilder her så derfor ble det lite bilder derfra.
Bassengområdet på hotellet.
Sanden var så varm å gå i at det var grusomt å gå i.
Da var bassengkanten mye bedre😂
Her var det knallgod mat.
Gikk forbi en park med masse fugler og skilpadder.
I enden av parken var det ett gatelangt tivoli kun for barn. I parken var det mye lekeapparater til barn og unge.
Restaurant og bar gaten var lang med forskjellig utvalg.
Og der var vi utsjekket.

Vi har storkost oss her nede, hatt en kjekk mor og datter tur. 💛☀️ Men nå gleder hu mor seg til å komme hjem til resten.

Følg meg gjerne på instagram (ingridtv) og snap (ingrid_tv).

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *