Midtveis i uka.

God kveld folkens. Her har det vært litt stille men jeg har rett og slett fått igjen for å være så aktiv i helga med festival på fredag og båttur på mandag og kroppen har streiket ett par dager og får rett og slett ikke hode med meg. Jeg må få satt meg ned og få mer orden og struktur på bloggen slik at disse pause-dagene ikke skjer igjen🙈 Men slik er det akkurat nå men har kommet meg litt oppå idag og har fått unnagjort litt. Fikk gått igjennom lekene til minstemora her hjemme og kastet en halv søppelsekk med ting hun aldri bruker/ødelagte ting osv. Vi holder på med storopprydding av alt i alle rom og jeg er super kritisk til hva vi skal beholde😂 Er så mektig lei alt vi har. Vi har altfor mye av alt og det er så slitsomt. Det stjeler energi, alt blir fortere mer rot og man har ingen oversikt. Så derfor går vi igjennom alt. En lettere hverdag here we come❤️

Nå er det faktisk bare 1 1/2 uke igjen på skolen og ungene begynner å kjenne på sommermoduset merker jeg. 🙈 Alt går tregere, skolepensumet begynner å bli ferdig og de har ikke mye igjen å gjøre på skolen. Imorgen skal begge de eldste på tur😁 satser på fint vær for grilling og kos står på programmet😁

Ellers er planen de 3 neste dagene å få unnagjort all sorteringen slik at vi kan begynne å kaste, selge, gi bort utifra hvilken stand det er på det. Slik at nedpakking og utvask kan begynne neste uke. Minsten skal ta 15 mnd vaksinen neste uke så da kan jeg ikke ha for mye å gjøre itilfelle han får en reaksjon og blir syk. Liker å legge opp uka etter hva som skjer og hva som kan skje slik at jeg er mest mulig forberedt 😂

Men nå skriker dysjen og senga på meg. Imorgen er det torsdag så da er det husvasken som står på programmet. Er så herlig å stå opp fredags morgen å vite at det kun er handling som står på programmet for hele huset er rent og pent😍🤗

Håper dere får en herlig kveld videre og at morgendagen starter med sol☀️🤞🏻 Er jo lov å håpe iallefall😁

Følg meg gjerne på instagram (ingridtv) snapchat (ingrid_tv) og facebook❤️

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *