Pinsehelg.

Igår tok jeg meg helt fri fra bloggen. Har sovet minimalt denne helga så gårsdagen gikk til og egentlig bare overleve dagen😂🙈 Holder på å sortere, kaster og gjør klart til å selge klær og leker som ikke blir brukt mer. Er så lei ting!!!!! Orker ikke ha en ting ekstra og føler det blir igjennom årenes løp veldig mye man samler på🙈😬 Men nå er det nok og for en herlig følelse å nesten halvere ting man beholder🤗

Tar tid men guri så mye mer oversiktlig👍🏻

Denne helgen føles ut til å ha vart evig og elsker sånne helger❤️ Som regel fyker helgene forbi før du får satt deg ned så nyter disse helgene. Iløpet av helga har det blitt tur innom kopervikfestivalen, påfyll av venninebesøk og prat, rydding og sortering, og idag sove frempå. Har faktisk ikke stått opp enda😁❤️ Minsten tar sin første hvil, sier første for de siste dagene har han stått opp tidlig og da blir hvilen for tidlig og han klarer ikke holde seg våken så lenge frem til leggetid så da blir det 2 hviler. Mye som skjer fortiden som sliter denne lille høysensitive gutten min veldig ut. Så da ligger jeg bare her og slapper av.

Idag skal jeg faktisk ikke gjøre så mye tror jeg. Utenom og prøve å få til mer sortering og kanskje en båttur om været blir bedre 🙈😂 Deilig og ha slik en avslutning på en fin helg før siste innspurt før ferien. 2 uker igjen på skolen for ungene, og minstemor har vel 3-4 uker igjen i bhg før hun skal ha ferie. Klarer ikke å forstå at bhg tiden hennes går mot slutten🙈😂 Men det blir så spennende å se hvordan hun vil gjør det på skolen❤️

Håper alle har hatt en fin pinse selvom ikke akkurat været har vært på godsiden. Så ser vi frem til ferie og av med klokkealarmer😂😁

Ha en fin dag videre folkens 😘 Følg meg på instagram (ingridtv) snapchat (ingrid_tv) og facebook.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *