Planer for helga

Da var det allerede en ny helg da dere og midtveis i juni allerede. Forstår ikke hvor dagene og ukene fyker avgårde hen jeg. 1 uke igjen på skolen for barna og 2 uker igjen i bhg for minstemor😱 Så er plutselig 3 av 4 skolebarn til høsten🙈 Føler jo jammen ikke det var så mange år siden jeg gikk på skolen selv men plutselig skal eldstemor konfirmeres neste år. 😬 Nei årene fyker avsted😅

Fredag: Dagen idag har gått seint. Jeg og minsten fikk handlet litt inn til helga, har hatt sykt barn hjemme og egentlig bare småryddet, lekt og kost oss. Nachos til middag og planen var å få sortert ferdig lego idag etter at minsten var lagt. Men livet skjer og det må man bare ta hensyn til, da det er andre ting som er viktigere å prioritere, så da gjør jeg heller det imorgen og har filmkos som helgetradisjonen tro med ungene heller. ❤️Eldstemor føyk ut dørene til venner og de to mellomste holder i skrivende stund på å ordne klar til snop og film❤️

Verdens heldigste lillebror som har en så kjekk storesøster å leke med❤️

Lørdag: Idag skal ene ungen i selskap som ikke må gå i glemmeboken og vi må etter frokost få gang på ting så vi får unnagjort litt idag iallefall. 14 dager til flytting og de dagene går fort. Så her må nesten ett dags skjema frem til flytting lages slik at ting blir gjort til rett tid😅🙈 Hater å stå i siste liten, pluss at hvis vi skal slippe å kjøre så mange turer med flyttelasset da det koster en del både på ferja og bommen med å kjøre mange ganger tur/retur så må vi ha mest mulig klargjort og få kvittet oss med alt vi ikke skal ha mer. Vi har ALT for mye både store og små å det er meget unødvendig da det bare lager rot og kaos😬 Så har vi avtalt å være med familie før sommerferien starter og vi etterhvert flytter. ❤️ Alltid like kos og kjempekjekt for ungene❤️ Håper å få gjort litt etter de minste er lagt så da får ungdommen sitte litt barnevakt. Enkelte ting blir bare ikke gjort når ungene springer rundt beina😂

Søndag: Fotballcup store deler av dagen og planen var at hele gjengen skulle være med, men nå får vi se. Værmeldingen viser pøsregn og DET orker jeg rett og slett ikke stå på sidelinjen i med flere små utålmodige barn som har lyst å gjøre helt andre ting enn å se på fotballkamp🙈😂 Så vi får se hva det blir til om vi deles og noen går på cup mens andre er hjemme. Jeg har store mål om å være ferdig med mye idag, så vi får jo se da hvor langt jeg faktisk kommer iløpet av helga🤞🏻🤗🤔

Ellers håper jeg dere får en strålende helg💙

Følg meg gjerne på instagram her , snapchat her og på facebook her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *