Siste innspurt før flytting!

God søndag kveld folkens. Denne helga har rett og slett vært utmattende. Og kjenner jeg gleder meg til å legge meg. Haha men så godt å få gjort en del. Jeg må ta litt og litt da jeg vet helsa mi ikke tåler å stå kvelden før eller samme dag å vaske ut hele huset. Det funker ikke. Da klarer jeg ikke selve flyttingen uten å presse meg såpass at hele sommeren er ødelagt over flere uker og det vil jeg i alle fall ikke skal skje, så derfor har jeg fått gjort litt og litt hver dag nå i slutten og i dag vasket jeg ned det ene badet og lukket det så ingen kan gå inn der før vi flytter. En mindre ting og tenke på 😊

Fikk fylt opp bilen med papp som bare utsettes å bli kvitt. Blir liksom glemt når det ligger i ett hjørne i kjelleren 😂

2 soverom oppe har kun senger og tv igjen, i morgen eller tirsdag tenkte jeg og tømme 5 åringen sitt rom helt og vaske ned, så får hun ha overnattingsfest hos storebror noe jeg tror vil være til stor jubel for det er alltid kjekt med overnattingsparty hos hverandre 🎉

Alle har ferie her i hus utenom 5 åringen da hun har siste uka i barnehagen denne uka. Hun hadde kjedet seg vanvittig hjemme denne uka mens vi pakker og styrer på og det er ingen mer barnehage etterpå så syns hun skal få gå så lenge hun kan før flytting. Vi får flyttebil på fredag så hun blir hentet forhåpentligvis i det flyttebilen er ferdig lastet og nøkler er levert slik at vi bare kan kjøre direkte til Karmøy etterpå. Så blir det ikke så altfor sent for minsten heller.

Han forstår jo ingenting stakkar. Haha, ting pakkes ned og stables i gangen, leke hjørne er havnet midt i stua heller for å ha plass til nedpakket ting, men han koser seg han. Tingene hans er jo det siste vi tar så han merker ikke så mye til det. Men sånn er det jo oppi all flyttekaoset. Heldigvis er vi veldig effektive så regner med vi iløpet av helga er ferdig utpakket i nytt hus hvis alt kommer over på fredagen 🙂 Blir spennende å se da.

Ser så frem til å være ferdig, kunne sette seg ned for kvelden og slappe av og ikke bruke timene etter legging til pakking, planlegging og rydding. Nyte litt ferie rett og slett. Ungene gleder seg en hel haug og teller dager til flytting så det er jo en positiv ting.

Bilde fra tur med minsten i dag ❤️

Men nå får jeg lage meg noe mat før legging. Må være opplagt til en travel uke. Innimellom all pakking og utvask har jeg både legetime og navmøte, pluss guttungen har avslutning på fotballen ⚽️

Håper dere alle får en fin uke 😁 Så blogges vi igjennom uka 🙂 Gleder meg til å ta dere med på innflytting og slikt for nå er alt bare kaos. 😁

Følg meg gjerne på Instagram her , Snapchat her og Facebook her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *