Slo meg helt ut.

Igår kveld sovnet jeg med ungene etter en lang dag på Karmøy. Vi kjørte hjemmefra kl 7:30 og var ikke hjemme før litt over 4 og da hadde dagen gått i ett. Jeg blir så utrolig sliten av å kjøre langt også så å kjøre t/r sånn slår meg helt ut. Hadde planlagt så mye jeg skulle gjøre igår men jeg våknet 23:50 og fikk bare i meg mat før jeg gikk å la meg igjen å sovnet relativt fort igjen. Jammen glad for det ellers hadde jo hele døgnet blitt snudd 😅😂 og det har jeg ikke tid til. 😊 Men dette varierende trykkende været hjelper jo heller ikke på og har gått med en trykkende hodeverk siden jeg kom hjem fra Spania.

Men Karmøyturen var kjempekjekk. Ungene fikk besøkt skolen og jeg fikk besøkt ei god vennine. Minstemor var alene 2 timer med klassen til høsten og det gikk kjempefint.

Så fornøyd på besøksdagen👏🏻✍🏼
Vi andre gikk videre til byen før neste skole skulle besøkes.

Besøksdagen kom litt brått på men det gikk så fint og alle var fornøyde. Noen som har savnet klassene sine masse så dette blir helmaks syns de.

Men siden jeg sovnet fra så mye igår så får jeg hive meg rundt idag og gjøre det heller for har ett tett program for juni måned og det må følges😁

Følg meg gjerne på snapchat (ingrid_tv) instagram (ingridtv) og facebook.

Tuddelu😘

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *