Søndag og middags planlegging.

God søndag folkens. Her ble de fleste hjemme i dag imens eldstegutten og pappen er på fotballcup. Vi tar det litt rolig med lek og kos før minsten skal hvile. Så blir det middagslaging før en god økt med nedpakking må tas 🙂 Vi fikk gjort masse i går men det tar tid med flytting og pakking og ikke bare gjort på en helg 🙂

Men hverdagen går selv om man er i ett flyttekaos om dagen og da er det lett og bare ta lettvinte løsninger med raske middager men det går ikke over lang tid med unger i hus så middagsplanlegging er greit.

Men med kresne unger og egentlig litt kresne foreldre også er det ikke lett å finne noe alle vil ha, men jeg fant frem en 4 ukers middagsplan jeg lagte for lenge siden som jeg tenkte jeg skulle prøve å fullføre igjen. Med planlagte middager i ukene fremover gjør det også at det blir mindre styr med middagslaging og mer tid til effektive ting da de neste ukene blir travle. Da vet man hva som må handles inn til ukas middager også blir det mindre daglige handleturer som igjen gjør at man sparer penger. Og det er jo aldri feil.

Tenkte jeg kunne dele ukas middags plan med dere så kanskje dere også kan få litt tips til middag for hva er vel verre enn middagsplanlegging når man føler man kun spiser det samme hele tiden og ikke klarer å tenke andre middager? Det evige spørsmålet er alltid Hva skal vi ha til middag? Og som regel får du bare servert svaret: Jeg vet ikke.
Så her kommer neste ukas middagsmeny:

Mandag:
Lapskaus med tjukke pølser.

Dette er en hit blant ungene.
Gryta blir som regel skrapt uansett hvor mye som blir lagt 🙂

Tirsdag:
Fiskeboller, hvit saus, gulrøtter (raspet), brokkoli og baconterning.

Lenge siden vi har hatt dette nå så spent på om ungene fortsatt spiser det. 🙈😂

Onsdag:
Spagetti, karbonadedeig og spagettisaus.

Alltid en hit som alle liker.

Torsdag:
Pannekaker.

Dette kunne vel barna hatt hver dag om de hadde fått bestemt 😁

Fredag:
Hjemmelaget pizza, karbonadedeig, ost, tomatpure, oregano.

Alle liker hjemmelagt pizza. Her blir det litt forskjellig på av mais, paprika. og løk men ikke alle som spiser dette så vi legger det bare på deler av pizzaen. Bruker 2 ferdiglagte bunner og 1 karbonadedeig da jeg ikke liker overfylt med kjøtt på en pizza. 😬

Lørdag:
Hjemmelaget lasagne, grove baguetter og salat.

Her bruker jeg lasagneplater, lager saus av hvit saus og en liten boks tomatpure kokt opp sammen med 1 på forhånd stekt karbonadedeig, før det legges lagvis i form og strøs ost på toppen, 200-225 grader i ca 30 min alt etter hvordan ovnen er 😊Serveres sammen med salat og grove baguetter.

Søndag:
Karbonader, poteter, brun saus, grønnsaker.

Håper dere fikk noen tips i alle fall 🙂 Her blir det å handle inn til ukas middager i morgen. Har jo noe i frys og skap så veldig greit å sjekke hva man allerede har før man handler👍🏻

Nå skal minsten i seng og minstemor å jeg skal kose oss med film før middagslaging. I dag blir det så enkelt som makaronigrateng etter ønske fra jentungen. I går grillet vi og fredag hadde vi nachos så kjenner det ska bli litt godt med litt lett mat.

Ha en super dag videre folkens ❤️
Følg meg gjerne på Instagram her snapchat her og facebook her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *