Ukas planer

Hei hei fine dere. Plutselig tirsdag så allerede godt igang med denne travle uka😅 Siste uke før skoleslutt og det er jo megatravelt for de fleste kan jeg tenke meg. Ungene er lei og superklar for sommerferie og jeg kjenner jeg er klar for vekkerklokke fri en stund fremover😂 Nå har jo jeg minsten på 15 mnd som er vekkerklokke i seg selv men han pleier ikke å være allverdens tidlig han heller. 7:30-8:00 ish er jo egentlig ingenting å klage på når han legges mellom 7 og 8 på kvelden. 🤗 Men de andre 3 ungene kan fint sove til 10 om ikke de vekkes. 👍🏻 Og DET er jo bare kjempeherlig👏🏻 

Men travelt er det og ikke bare med skoleslutt men føler kaos i hode med alt som skal huskes å gjøres å få unnagjort før flytting og det er faktisk ikke lenge igjen nå🙈  Så her kommer ukas planer:

Igår: Hadde vi planer men livet skjer så da ble det en tur til sykehuset istedenfor også fikk jeg gjort endel legosortering på kvelden så nå næmer det seg klar for å selges. Eldstegutten vil selge legoen han aldri bruker (og det er ikke rent lite han har) og heller kjøpe seg egen ps4 og spill. Lurt!!! Syns jeg da😁 

Og det er ikke alt engang🙈😅 Til nå 19-20 zipp poser sortert i farger, småting, legomenn og slikt. 💪

Idag: Skoleavslutning for ungdommen. Og bursdagsselskap på eldstegutten. Og oppi alt klarte jeg jo selvfølgelig å ta feil klokkeslett på selskapsstart men det ordnet seg heldigvis🙈😅 De 2 minste har brukt nesten 3 timer på å sovne så da blir alt jeg skulle gjøre ikveld forskjøvet. 🙈 

Onsdag: Barnehage avslutning for 5 åringen og mat skal tilberedes og tas med. 😊 Satser på fint vær, eller iallefall opphold siden alt foregår ute 🤞🏻 Imens hun har sommerfest i bhg skal eldstegutten spille kamp så den må ikke glemmes ut😂😅

Torsdag: Minsten skal på 15 mnd-kontroll pluss ta vaksine så har beregnet inn i planen at han kanskje blir litt pjusk så da er planen bare å ta det rolig og se hvordan formen er utover dagen❤️ 

Fredag: Siste skoledag og de eldste slutter tidlig, 5 åringen har fortsatt 1 uke igjen i bhg og mye må være gjort av nedpakking innen helga starter da resten av helga skal brukes til å rydde å tømme kjeller og litt sånn😁💪  Utrolig mye tull man egentlig samler på😱😬😂

Resten av helga går til pakking og rydding. Og minstemor skal i selskap til vennina si på søndag😍 En fin avslutning på helga🤩 

Kjenner jeg gleder meg til neste uke er over for har på feelingen at den uken blir enda mer stress og utmattende enn denne😂🙈 Men alt går jo. Har sinnsykt mye hjelp i ungdommen og de andre ungene så det går seg til. Men må jo være lov å si at man gleder seg til det er over🙈 

Men nå sover endelig de minste så da får jeg gjøre litt husarbeid som ikke nytter å gjøre mens minsten er våken🙈😅 Ha en fortsatt nydelig dag og en fin uke videre❤️ 

Følg meg gjerne videre på instagram her, snapchat ingrid_tv og facebook her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *