Vel hjemme igjen💛

Og jammen har vi hatt litt av en tur hjem. Vi var på flyplassen litt før 5 og fikk kommet oss igjennom sikkerhetskontrollen slik at vi fikk spist litt frokost før takeoff.

Altfor tidlig🙈

Klokka 6:45 var alle ombord i flyet og ventet bare på at klokka skulle bli 7 slik at vi kunne komme oss hjem. Ankomst hjemme var beregnet til 10:25 ca. Før vi tok av ga kapteinen beskjed om at de hadde problemer med toalettet og nedskylling på bakken men at dette ville ordne seg i luften. Men sånn gikk det jo selvfølgelig ikke🙈 Neida, ingenting skal være lett når Ingrid er ute å farter. 😂 Nei så hvis ikke dette problemet ordnet seg ville de mellomlande i London!!! for å enten få det fikset eller bytte fly. Ville ta maks 1 time. Og vi ville bli kjørt til terminal mens vi ventet på nye beskjeder.

Det man trodde skulle bli ett kort opphold ble desverre litt lengre.

Vel, doen ble ikke bedre så da ble det London. Vi fikk gitt beskjed til de hjemme om litt forsinkelser. Etter mye frem og tilbake, egentlig veldig lite informasjon da den informasjonen vi fikk var forskjellig for hver gang så ble altså et stappfullt Norwegian-fly sittenes i 2 1/2 time inne i flyet og vente på å få komme ombord i nytt fly uten noen form for tilbydelse av mat eller drikke, toalettet fikk vi jo ikke bruke da det ikke flushet ned selvom folk gjorde det i krise forsto jeg men altså det var så varmt og tett og frustrerenes!!! Og når man endelig da kommer ombord i nytt fly og skal til å ta av, nei da er vi nr 8 i køen for å ta av så da ble vi sittenes enda lengre og fortsatt kunne ingen gå på do for det kunne vi gjøre når vi var kommet opp i luften slik at vi bare fikk kommet oss avgårde🤦🏼‍♀️😅 Ca 12:15 lettet vi, og istedenfor å ankomme Sola flyplass klokka 10:25 så landet vi 13:45🤦🏼‍♀️

Mens vi ventet ute mellom flyene for å komme ombord i nytt fly🙈
😴 Good to be home👏🏻

Det ble i hu og hast servert mat og drikke ombord altfor lenge etter ombordstigning men det hjalp jo lite når de ikke tok kortet mitt og det andre lå nedpakket så da fikk vi ikke mat. Andre passasjerer mente vi burde fått maten gratis etter så lang ventetid. Megasultne og tørste gikk vi av flyet rett før kl 14, 7 timer etter at vi lettet. Syns ingenting om servicen de ga oss idag og klage er skrevet og skal sendes til Norwegian for syns ikke det er holdbart. Vi hadde jo faktisk ikke trengt å mellomlande for å ha muligheten til å bruke toalettet ombord da vi faktisk ikke fikk bruke toalettet før etter beregnet ankomst til Sola normal tid allikevel. 🤦🏼‍♀️ Var så glad jeg kun hadde eldstejenta med meg for det hadde vært så vanskelig om alle 4 barna var med så lenge uten toalett, mat og drikke. Ikke ble det mye soving ombord heller for hver gang man nesten sovnet kom en ny beskjed over høytalerne. Så idag blir jeg ingen gammel ost😬 men det var godt å komme hjem til gullungene❤️

❤️❤️❤️ Måtte en tur innom kvadrat slik at minsten fikk seg støvler som passer😁 Han vokser fort🤗

Håper dere har hatt en litt bedre mandag enn meg 😂 Og nå skal jeg spise litt kvelds også gå å legge meg tidlig. Er stuptrøtt og ingen vits å dra det ut😴 Har en hel haug av ting jeg må få ordnet imorgen.

Følg meg gjerne på snapchat (ingrid_tv), instagram (ingridtv) og facebook.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *