Vi flytter!

For 2 år siden flyttet vi til en plass vi begge har bodd før, den ene lengre enn den andre men det var her eldstejenta hadde sine 5 første år og eldstegutten ble født. Vi flyttet tilbake pga fast jobbtilbud, noe som var veldig viktig å få på det tidspunktet og som enda er altså. Men begge hadde familie her pluss her hadde vi kjennskap til plassen så ikke så skummelt å flytte. Er jo alltid det når man flytter til ny plass hvis man ikke kjenner noen og spesielt med 3 barn på slep. Ungene var litt skeptiske spesielt eldste som kom hit i 7ende klasse. Men det har gått greit. En til unge har kommet til verden og vi har alle funnet oss en plass her, men vi har også lagt bak oss det tøffeste året med baby, nattevåk, 3 andre unger som skal følges opp, forskjellige utfordringer på godt og vondt med hvert barn, kronisk sykdom, mye jobb osv osv.. Men når det nå kom opp i lufta hvor veien skulle gå videre så ville flertallet tilbake til Karmøy hvor vi bodde i nesten 6 år. Det ble veid for å imot da dette er ett stort valg å ta, og det ble avgjort med flest stemmer på å tenke på oss selv denne gangen hva som er best for liten og stor. Og hva vi vil innerst inne. Ikke ta hensyn til noe eller noen andre. Men hva ville gjøre at alle får det godt fremover.

Telefoner ble tatt for å finne ut om dette i det hele tatt lot seg gjøre før minstemor starter i førsteklasse og minsten i barnehagen til høsten. De eldste faller jo bare rett tilbake til gamle klassekamerater men dumt om minstemor skulle begynt her på skolen og gått 1-2 år også hadde vi flyttet👎🏻 For det hadde ikke gått. Så da kasta vi ballene i lufta for å se hvor de landet. Og en etter en har falt på plass på relativ kort tid og nå er hus, bhg, skole og sfo ordnet og klar til start til høsten og flyttelasset går om få uker🙈

Ting har ikke vært helt bekreftet ang flyttedato og slikt men nå er det avtalt og det begynner å gledes (å grues😆) til flytting og bæring😂

Derfor holder vi også på å sortere/kaste/selge ting vi ikke har bruk for, for jeg orker ikke å ha flere ting enn nødvendig😂💪

Så ukene fremover vil bestå mye i pakking, flytting og innredning i nytt hus🤗😍 Bli med på reisen da vel❤️ Håper alle får en nydelig torsdagskveld videre😊

Blir en spennende tid fremover❤️

Følg meg for hverdagsglimt på snapchat her , instagram her og facebook her ❤️

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *