Alt har en slutt❤️

Og det har denne ferien også. Vi skulle egentlig være her til fredag før turen gikk videre til Lyngdal og i selskap til sjefen selv, my dad i løpet av helgen, men av ulike årsaker reiser vi hjem torsdag og blir hjemme til selskapsdagen og kjører heller opp da. Da får barna ett par dager kjørefri og alle klare for en ny langkjørings økt. 😁 Slik er det innimellom, man kan ikke alltid planlegge livet og enkelte ting kommer før andre❤️🌹

Men vi har hatt ett kjekt opphold i år også. ❤️ Mandag var vi i AquaDome i 6 timer eller noe sånt. Matheo tok tilogmed formiddagshvilen sin der inne oppi en slik babygrind de har og var klar for ny runde bading etter ca 2 timers hvil. Den ungen er helt utrolig. Han sovner hvor som helst bare han ser at vi er der❤️ Han reiser seg ett par ganger for å sjekke at vi er der når vi er på nye plasser før han legger seg ned. Av og til våkner han midt i hvilen for å kikke og legger seg ned igjen og sover videre😁 Omstillingsdyktig og trygg liten kar🤗❤️ De andre hadde det kjempekjekt der inne og tok alt av sklier og aktiviteter💪 Etter bading var alle slitne og det ble en rolig dag med leie av sykkel her på campingen hvor ungene bare koste seg og slappet av. ❤️ Godt å ha sånne dager også når man er på ferie. Ikke bare bånn gass hele tiden.

Tøysekoppen klar for bading😂❤️
Fin avslutning på en lang badedag🍦❤️
Mange spennende fisker oppi her😁
❤️
Full rulle med han her😁
Når tørketrommelen ikke tørker 100% må man være effektiv😂🙈 jammen greit å ha ovn i teltet i sånne situasjoner😅💪

I går tok vi turen til ett vennepar vi ikke har sett på flere år og jeg lot mobilen ligge store deler av dagen slik at jeg hadde full fokus på vennene våre❤️ Vi kjørte hjem i 8 tiden på kvelden og da vi kom til campingen var det rett i kveldsmaten, stelle og bade unger før senga. Mini sleit litt med mageknipe eller tannutbrudd (4 jeksler er på vei ut samtidig😬🤭) så kvelden og natta har vært litt slitsom for han❤️ Tror det vil gjøre litt godt for han også å komme litt hjem når det nå begynner å plage han endel. Tannutbrudd skal man ikke tulle med og jeg har merket godt på bleiene at det er mye tannaktivitet på gang så får håpe han slipper unna med for mye vondt. Da er det jammen bra vi har mulighet å dempe smertene hans, for ingenting er verre for mamma og pappahjertet når våre søte små har det vondt uansett alder❤️

Planen i dag er at vi skal i legoland igjen på dag 2 billettene og det blir kjekt. Man klarer ikke å gjennomføre hele parken på en dag så greit å ha iallefall 2 dager. Før det blir pakking i bil og gjøre klar til avreise imorgen tidlig. Vi tar formiddags ferja hjem så blir tidlig opp imorgen slik at vi får pakket telt og madrasser. Men syns det har gått overraskende bra på telttur med ungene og da spesielt han minste. Han storkoser seg i teltet og tuller og tøyser med alle❤️ Han har det skikkelig greit for tiden😂

Her sover hele gjengen enda og klokka er 07:30. Alle er i skikkelig feriemodus og de har ikke pleid å våkne før rundt 9 tiden inkludert minsten🤗 Men regner med iallefall han våkner snart etter en vanskelig natt❤️ Så får bare gjøre meg klar til å starte dagen💪

Følg meg gjerne på mine andre kanaler: instagram her, snapchat her og facebook her.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *