Endelig ferie❤️

Da var det endelig fredag og vi er (litt forsinket) på vei til Kristiansand for å nå ferja over til Danmark🤗 1 uke i Billund med gjengen før vi avslutter ferien i Lyngdal i telt blir kjempekoselig. Har fått oss telt nesten større enn campingvogna vi hadde før tror jeg så skal ikke stå på plassen 😂 Ungene elsker campingferie og det er det de spør etter hvert år og siden ferie er for ungene så blir det alltid camping enten i vogn eller telt. Vi prøvde å ha hytte det ene året da minstemor var baby men året etterpå var det ønske om campingtur igjen så da har det bare blitt sånn. 😁 Koselig er det også.

Skikkelig spent på hvordan minsten vil reagere på sovingen i telt nå når han e litt større enn ifjor🤞🏻 Ifjor gikk det kjempefint i campingvogna men da var an bare 3-4 mnd så litt lettere å sove hvor som helst da. Men nå er reisesenga med så vil tro det går helt fint.

Nå er vi iallefall på vei, ungene sover av og på i bilen, sola skinner, 17-18 grader og god musikk i bilen så tror dette blir en god tur❤️🤗

Følg meg gjerne på snapchat her og instagram her for smådryss fra tur og ferie🤗❤️

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *