Et lite livstegn!

Heisann dere. Håper dere har en fin sommerdag hvor enn dere bor, for her kan vi jammen meg ikke skrøyte over mye fint sommervær iallefall😅 Eller det er vel dette som er sommervær🙈 Ekte vestlandssommer med regn, surt og kaldt men kun sola som titter innom innimellom😂 Men vi kan jo ikke sperre oss selv inne av den grunn. Som det sies så finnes det ikke dårlig vær bare dårlig klær så jeg og de 2 minste fant frem regnklær og måtte ut så vi fikk litt frisk luft🤗

Minstemor husket godt hvor vi alltid gikk før når vi bodde her👍🏻
Midt i blinken for han som elsker brannbiler😍

Ellers er vi snart iorden her. Gjenstår kun 6-7 esker og ett par søppelsekker. 💪

Kan tro det blir godt å bli ferdig. ❤️ Målet er å bli ferdig med ryddings iallefall før fredag siden vi reiser på ferie da. En pause fra all utpakking og slikt. Gleder oss såå mye så, både liten og stor.

Måtte innom fontenen ogå🙈

Men nå er det rett før jeg sovner her så nå må jeg opp å hopp så jeg ikke sovner fra de andre som skal legge seg også😂

Ha en nydelig kveld folkens❤️

Tuddelu😘😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *