Home sweet home

Å våkne opp i egen seng er noe av det beste som fins😂😍 vi kom hjem sent igår kveld da båten var ca 1 time forsinket ifra Danmark, vi tok en god pause på Bjerkreim så alle fikk seg mat og drikke før vi henta hunden før vi kom hjem. Vi pakket utav bilen, fikk ungene i seng og gikk rett å la oss og lot alt annet bare ligge. Minsten sovnet i bilen igår i det vi kjørte av ferja i Norge og sov 1 time eller noe og da våknet han med skikkelig fæl hoste og virker til å bli syk snart. Om det er pga tenner eller vanlig influensa får vi se. Idag sov han til nesten klokka 10😱 så får se om han vil ha noe hvil eller ikke idag. ❤️

På onsdag var vi i legoland på dag 2. Sola skinte som best så langt på ferie og det var masse folk så vi var glad for at store deler av parken var gjennomført på dag 1 😁😅 Resten av dagen gikk til pakking i bilen og gjøre alt klart til tidlig morgen på torsdag for å pakke ned telt, madrasser og soveposer og nå båten som gikk 12:15. Og vi våknet jo til pøsregn torsdags morgen som kom ett par timer før det var meldt så teltet må settes opp i hagen for å tørke 😅 Men resten av turen hjem hadde vi strålende sol og 18-22 grader hele veien hjem👏🏻 Bilturer blir sååå mye lettere når det e er sol og opphold enn regn og våte klær i bilen🙈.

Legger ved litt bilder fra onsdag og igår😊

Frokost ute onsdags morgen da det var altfor varmt å sitte inne i teltet☀️
Sommerklær på og klar til å gå i Legoland.
Aqualand var jo helt toppers for alle sammen😍🤩
Sååå spennende å være «inni» akvariet🤗🤞🏻
Så godt å ha ei storesøster som kan hjelpe til ❤️
Godt å ha steder han kan få ut litt energi💪
Noe jeg elsker med å være her er at man trenger ikke bilen. Man går til legoland, til butikken, til badeland osv
Litt billigere drivstoff i Danmark😅
Når sola skinner sterkt må man finne på noe som skygge😁

Dagen idag blir brukt til å pakke ut, vaske klær, kose oss ute i dette nydelige været og tenke ekstra godt på hva vi har og hverandre ❤️ En tung dag for familien idag ❤️🌹 Så husk å sette pris på hverandre mens vi alle er her❤️ Brått kan ting snu og man vet desverre aldri hva morgendagen bringer❤️

Ha en fin dag alle sammen hvor enn dere befinner dere enten på ferie eller hjemme😊

Følg meg på snapchat her, instagram her og facebook her.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *