Magisk dag for både store og små

I går var en knall kjekk dag for alle! Alle hadde sovet godt så humøret var betraktelig mye bedre enn iforgår hvor alle hadde etterdønninger etter en lang reise hvor vi kom sent frem. Sent i seng og tidlig opp lørdags morgen. Men igår sov alle til nesten halv 10 så det kan man jo ikke klage på😁

Finingen min klar for en ny dag❤️ Han her er ingen problem å reise med. 🤗 Han er vant med å bli med på det meste og merker han lett omstiller seg etter omgivelsene👍🏻

Vi tar litt dagene som det kommer her nede og har ingen faste planer for hva som skjer hvilken dag, bare hva vi skal gjøre i løpet av tiden vi er her. Planlagte planer kan fort vippe en ellers så god stemning til noe surt når man reiser med barn da både vær og vind kan sette en stopper for planene man har spesielt på camping. Så det har vi lært den harde måten😂❤️ Man lærer mens man går som foreldre og slik tror jeg det er for de fleste. Man må lære å kjenne barna sine og hvordan de reagerer på forskjellige ting da vi alle er forskjellige❤️ Så igår bestemte vi oss for å ta turen til Legoland. Vi har 2 dager i parken i løpet av oppholdet her så da vi så været var greit så tok vi turen bort. Vi var i parken i 7 timer, det meste var vi innom men resten tar vi neste dag vi går bort. Det er noe for en hver i parken og nå er det ett par år siden vi var her sist, så de som var for små til ting sist, har vokst seg store nok denne gangen og det gjør jo at ting blir kjekt hver gang vi er her. Dette er 3 gang vi er her og ingen er lei enda👍🏻

Minsten sovnet slips etter mye frisk luft og nybadet i de fantastiske familie-baderommene her borte, som jeg må si meg meget fornøyd med for godt tilretteleggelse for småbarnsforeldre forresten❤️ Og de andre la seg i tur og orden utover kvelden. Alle slitne etter en lang dag.

Her kommer litt bildedryss fra dagen vår❤️

Obligatorisk bilde på Legoland😂
Helt fantastisk hvordan de har fått det til🤩
Så fascinert over alle byggeklossene🤗
Vi måtte jo selvfølgelig på safaritur og se på dyrene når minsten elsker elefanter, apekatter, neshorn, sebra, sjiraffe og løver 😍
Helt utrolig hva de får til å lage👏🏻
Ispause på gjengen❤️🍦
Nytt siden sist er Ninjago verden. Passet ypperlig for 9 åringen👍🏻
Her elsker vi å spise🤗 Maten er sååå god og tilogmed ungene finner mat de liker her👍🏻 God service og her har vi faktisk spist hver gang vi har vært her🤩 Ungene vil alltid tilbake😊
Så kjekt med små byggelekeplasser for de minste❤️
En drøm å få kjøre brannbil for minsten som elsker brannbiler🚒
Mine fine😍 En båttur var kjekt❤️
Syns de er tøffe disse ungene våre🙈 Jeg har høydeskrekk men disse her prøver alt mulig💪
Tilogmed 5åringen skulle være med resten inn her😱🙈😅
Venter spent på at storebror og storesøster skal komme rundt svingen🤗
Alltid kjekt å ha noen å ta ting sammen med❤️
Done for today💪

Følg meg gjerne på snapchat her, instagram her og facebook her

Ha en nydelig dag videre folkens ❤️ Sola skinner her idag og vi tar turen bort til badelandet så vi får formiddagstimene til å gå😁

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *