Skoleransel i hus!

God kveld kjære dere. Fysøren denne helga har bare svosj forsvunnet oppi all utpakking. Det er søren meg ikke lett å pakke ut fort når man har 4 barn hjemme samtidig som alle skal ha sitt av mat, kos, aktivisering, legging, minsten skal ha bleieskift og hvil, og selvom jeg egentlig burde hvilt med han når jeg er så sliten så kan jeg ikke for kjøkkenting skal vaskes, søppelsekker og esker tømmes, klær vaskes, mat lages og vi går bare rundt oss selv her🙈😂 Men går bare å tenker at det blir bra det blir bra💪🤗

Det blir verken tid til særlig bilder eller sosiale medier nå men får komme sterkere tilbake når ting er ryddet rundt meg. Blir så stresset over alt som står i esker å poser og ikke på sin rette plass😬 Så nå sovnet minsten så da kan jeg få unnagjort litt til.

Tidligere idag tok jeg og minstemor turen ut for å finne skoleransel sett med sekk, tursekk, penal, matboks og drikkeflaske. Man skulle jo tro at når det er 1 1/2 mnd igjen til skolestart så er man ikke «sent» ute for å kjøpe sekk, men tydeligvis😱 det meste var utsolgt og av favoritten som er enhjørning var det bare sekk og penal igjen 😅🙈 så da ble det lik tursekk, matboks og drikkeflaske i en annen hun ville ha. Så da ble hun fornøyd alligevel❤️

Så stolt❤️📚

Legger ved noen få bilder ifra helga🙈😅

Liten pause ifra ryddingen😁
Gleder meg til vi er ferdig og bare kan nyte sammen med barna.
Noe her og noe der før alt får sin rette plass😂🙈😅

Håper alle har hatt en strålende helg og en nydelig mandag.

Følg meg på instagram ingridtv snapchat ingrid_tv og facebook ingridtvestly

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *