Velkommen August måned❤️

Juli måned er snart over og vi trer inn i august måned med sommerfugler i magen både skolebarn og mammen før barnehagestart🙈😅Kompisen min har vært rundt meg 24/7 i 16 mnd med unntak av få netter🙈😅

Det blir nok godt for minsten å få leke med mer jevngamle og stifte nye bekjentskap til andre voksne. Voksne jeg har kjent i flere år siden eldstegutten begynte i den barnehagen og minstemora gikk også i den bhg så trygg er jeg på barnehagen men det er jo alltid spennende å se hvordan minsten vil reagere på denne barnehagen og disse folka🙈hvor fort vil tilvenningen gå og vil han like barnehagelivet? 

Jeg er ganske sikker på at det blir helt fantastisk for han, for han elsker uteområdet der borte, han er typisk utegutt, og elsker andre unger❤️men det blir også uvant for oss begge med en ny hverdag hvor han ikke er med på alt fra handling, klesvask, husvask, leking, hviler på dagtid, alltid ha en liten kar med meg på do, levering av storesøsken i bhg/skole men nå plutselig være den som følger de andre til skolen for så bli levert i barnehagen selv. 😂😅 

Men det går nok kjempefint. Vi snakker mye om barnehagen, går turer forbi og peker og viser. Leker der i helgene når det passer og han har jo levert storesøster i barnehagen (selvom det er en annen barnehage) så han vet jo prinsippet levere på morgen og hente senere på dagen. 😁 

15 dager til start og snart må jeg gå igjennom ytterklær og slikt om jeg har alt jeg trenger til oppstart. Jeg er jo så heldig å arve mye fra søstera mi sine gutter men ikke alt. Så greit å gå over det jeg har slik at resten kan fikses før barnehage start. 

Håper alle har hatt en nydelig dag selvom det har vært mer overskyet og småkaldt enn hva de siste dagene har bydt på, men imorgen er det meldt fint og varmt igjen så hold ut😘 

Følg meg gjerne på:  Facebook her, instagram her og snapchat her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *