7 middagstips for den neste uka!

God kveld folkens. Søndagskveld, ungene er i seng og jeg sitter å planlegger neste uke. Både på bloggen og middagsmenyen. Vi er skikkelig matleie her i hus etter sommeren, og tror jammen ikke vi er de eneste. Så nå trenger vi litt planlegging slik at vi lettere lager sunnere men også mer variert middag enn å bare havne inn i den kjedelige gamle sirkelen av middager som går på rundgang om og om igjen. Off vi kan så mye bedre men man har lett for å skli ut. Men det skal jeg prøve å endre nå. Nå har jeg bedre tid til å forberede, forhåndshandle og lage middag klar til skole/barnehage er slutt, og da er det lettere og holde seg til planlagte middager enn når man bare i hu og hast skal finne på noe og lage når middagstid nærmer seg.

Så nå har jeg sittet og søkt meg opp til en hel haug av middagstips og oppskrifter som vi kan lage i ukene fremover. Blir spennende å se om barna liker det, for her er de skikkelig kresne. Men her er ukas middagsmeny som jeg har satt sammen til uka som kommer. Jeg tenker jeg legger ut oppskrift og bilder hver dag etter jeg har lagt middagen.

Mandag: Burritos med kylling og ris.

Tirsdag: Omelett med brød.

Onsdag: Servelatpølse i hvit saus.

Torsdag: Pannekaker.

Fredag: Nachos.

Lørdag: Shepherd’s Pai.

Søndag: Koteletter i brun saus.

Så får vi håpe både voksne og barn ser mer frem til middager fremover.
Følg meg gjerne på Snapchat, Instagram og Facebook.

Ha en nydelig kveld videre!

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *