Dagens middagsoppskrift.

God kveld folkens. Det ble litt senere enn planlagt dette innlegget her men det har gått i ett siden før klokka 3 idag🙈 Hverdagen har kommet og med 4 barn er det ofte en kabal som skal gå opp😅 Jeg gikk og hentet de 2 minste i bhg og på sfo når det var så fint vær og hu mor trenger å komme igang med treningen så i små steg tar jeg bena fatt oftere enn bilen når vi bor så nærme. 💪 Men så var det å handle, lage middag og klokka 6 var det satt opp 2 foreldremøter, 1 på ungdomsskolen og 1 på barneskolen. Jammen godt vi er 2 og kan dele oss i sånne tilfeller❤️ Imens eldstejenta styrte skuta her hjemme og fikk alle 3 småsøsken i seng til noelunde normal tid👏🏻 Hva skulle vi gjort uten henne altså😍 Men her kommer dagens middags oppskrift som forresten var knallgodt.

Burritos med Kylling og ris.
(Til 6 personer)

Ingredienser:
¤ 1 pakke yasminris
(jeg brukte bare til 9 personer)
¤ 1 pakke kylling lårfilet.
¤ 2 pakker tacokrydder.
¤ Stor pakke lefser (12stk).
¤ 1 pakke revet ost.
¤ 1 beger lettrømme.
¤ Solsikkeolje/rapsolje.
¤ Salt og pepper.

Dagens middag.

Slik gjorde jeg:
1. Satte stekeovnen på 200 grader.

2. Kokte opp ris som anvist på pakken.

3. Varmet opp stekepannen med litt olje i til høy varme før jeg hev oppi små kyllingbiter og stekte den i ca 4-5 min til gyllen farge. Tilsatte 1 1/2 pose tacokrydder med 2 dl vann og lot koke litt.

4. Når risen var ferdig kokt helte jeg risen over i stekepannen med kyllingen og smakte til med tacokrydder, salt og pepper.

5. Så fylte jeg lefsene med blandingen, brettet dem sammen, og la dem på et stekebrett. Strødde ost over og stekte dem i ovnen i ca 5 min eller til osten er smeltet.


6. Server burritos med rømme og gjerne litt salat for det kjente vi at vi manglet.

Middagen var knallgod, og hadde mer enn nok til kveldsmat til oss voksne. Dette blir noe vi kommer til å lage igjen i alle fall.
Godt til både ukedag og helgekos.

Men nå skal jeg finne sengen og lade denne kroppen til en ny dag i morgen så ha en god kveld videre.

Følg meg gjerne på Instagram, Snapchat og Facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *