Første dag i barnehagen❤️

Da var dagen kommet for minstemann også. I snart 17 mnd har han fått vært hjemme med meg og kost seg, men nå var det på tide at han også begynner i barnehagen. Barnehagen han starter i har begge de 2 mellomste gått i så vi kjenner godt til personalet, rutiner og uteområdet så det er veldig betryggende😁 Også er det jo kjekt når folk kommer å sier hvor kjekt det er at vi er tilbake igjen❤️ Og flere har barn som gleder seg til ungene er tilbake på skolen osv.

Første barnehagedag❤️

Dagen idag gikk egentlig kjempefint. Det tok ca 1 time før han beveget seg bort fra meg og til en av barnehagetantene å dro henne med seg på ting. Kjekt å se at han ikke er redd. Spiste kjempebra til lunsj og sovner relativt kjapt når vi kom hjem. Masse stimuli og ting å fordøye😊

Så nå skal vi sove litt etter en litt tung natt, pakke og merke ferdig ting som skal i bhg imorgen og bare kose oss før ny dag igjen. Da skal jeg prøve å legge også la de ta han ved oppvåkning. Spent på hvordan det går? 🙈

Det blir oppstart på sfo også imorgen og det blir spennende. Minstemor gleder seg masse🤗 og siden jeg er i bhg skal mommo følge på sfo👏🏻 Glad for ekstra hender her hjemme❤️

Men nå får jeg prøve å sove litt mens jeg kan😴

Følg meg gjerne på snapchat, instagram og facebook

Tuddelu😘

– Ingrid –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *