God morgen ifra Tysnes.

God morgen folkens😘 Denne helgen har gått så fort. Vipps var det søndag liksom. Vi er for øyeblikket i Tysnes hos ett vennepar, etter at vi feiret 30 års dag her igår. Kjempekoselig, god mat, mange kjekke folk og vi hadde det kjempekjekt. Formen er god og nå er det vel bare å komme seg opp og etterhvert kjøre hjemover til gullungene❤️ Minsten har sovet hele natta med mommo og koser seg maks med henne før hun reiser❤️

Dagen idag blir vel en rolig dag tenker jeg. Eller så rolig som det kan bli med barn og gjøremål, men vi har iallefall ikke annet på planen enn å komme oss hjem og kjøre mamma til ferja😊 Så må alt gjøres klart til en ny uke ☺️ Godt å være noenlunde igang igjen💪

Litt bildedryss fra gårsdagen❤️

Biltur med min kjære til Tysnes.
Stordbrua🙈 Altfor lang for meg med bruskrekk🙈😂
Nydelig utsikt😍
Ny 30 års dag skal feires🎉🤗
Kveldens visdomsord i disse her knallpynten med vits og hatt❤️
Blir ikke morsommere enn man gjør det til selv😂

Nei jeg får vel komme meg utav senga og stelle meg å ta fatt på dagen tenker jeg💪 Håper nettopp du får en strålende dag og har fått ladet opp og er klar til en ny spennende uke❤️

Følg meg gjerne på snapchat, instagram og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *