Helgas planer

Da var det helg. Denne uka har det vært innkjøring i både skole, sfo og barnehage. Minsten syns ikke alltid denne barnehage starten er så altfor kjekk. Det går litt opp og ned, å igår hentet jeg har klokka 12 for han bare gikk å gråt, ville ikke spise og hadde det ikke kjekt i barnehagen. Så for å gjøre denne oppstarten så trygg som mulig så hentet jeg tidlig også prøvde vi igjen idag. Og idag har det gått kjempebra❤️ Så idag hentet jeg kl 14. En fornøyd gutt som har fått vært ute store deler av dagen☺️ Og det er alltid kjekt. Her kommer helgas planer.

Fredag: Idag har jeg ryddet og vasket hele 1 etasje. Fått vasket 2 maskiner med klær, og nå som tørketrommelen endelig funker som den skal igjen 🤗 (min mann kan💪❤️) så har jeg fått brettet dem og lagt dem på plass også. Jeg og mamma gikk og hentet i bhg og sfo slik at vi fikk oss en liten tur, og i det vi kom hjem åpnet himmelens sluser seg. Litt flaks må en ha😂 Så resten av dagen skal vi bare slappe av og kose oss med litt fredagskos og film med ungene. Roe litt ned etter første uka tilbake på skolen tenker jeg.

Lørdag: Idag skal jeg og min kjære i 30-års dag😊 Det gleder vi oss masse til. 3 av ungene skal være hjemme med mommo, imens minstemor skal til besta si og kose seg der❤️ Blir nok en koselig dag.

Søndag: Dagen derpå🙈 Vi skal kjøre hjem fra venneparet vårt, og mamma skal kjøres til ferja hvor hun skal til min søster før hun reiser tilbake til Spania. Nå har det vært nok regnværsdager for ett år sier hun😂 Resten av dagen tar vi som den kommer tenker jeg. Unger skal badas/dysjes iallefall og gjøres klar til en ny uke🤩

Håper dere alle har en kjempefin helg❤️ Nyt den med nære og kjære❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *