Helgas planer!

Hei hei og jammen meg helg igjen dere 🙂 Ute regner det, vinden suser og jeg har delvis fått gjort det jeg skulle av husarbeid i dag, men får ta resten senere eller i morgen. Har så mye som fortsatt skal gjøres så får ikke tid til alt husarbeidet i dag tror jeg.

Fredag:
Dagens plan ser noenlunde slik ut:
¤ Pante flasker
¤ Handle ting jeg glemte tidligere i dag
¤ Hente unger på skole og barnehage
¤ Hjem å lage middag
¤ Få eldstejenta til ferja for hun skal til ei vennine
¤ Kvalitetstid med ungene før legging
¤ Legge unger fra kl 18:30 av
¤ Forhåpentligvis få noe kveld så en kan nyte fredagskvelden litt

Lørdag:
¤ Prøve å få gjort resten av husarbeidet
¤ Vaske og rydde bilen klar for forhåpentligvis salg
¤ Finne på noe med ungene
¤ Middag og leketid
¤Legge unger
¤ Forhåpentligvis få med meg Skal Vi Danse live, ellers blir det opptak.

Søndag:
¤ Slappe av som vi pleier å gjøre på søndager
¤ Kanskje selge bilen
¤ Få eldstejenta hjem
¤ Badetid for ungene og få ting klart til mandagen
¤ Målet er å få ungene i seng til normal tid etter helgas utskjeielser

Så blir en relativ rolig helg denne helga, men det er godt det også. Kjenne at en får ladet opp batteriene og ikke bare tømme dem. Håper alle får en super fredag videre 🙂 Jeg må nesten bare hive meg rundt og få ting gjort om jeg skal bli ferdig 🙂

Følg meg gjerne på Instagram, Snapchat og facebook

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *