Helgas planer

Hei fine dere. Nå var det jammen meg helg igjen, siste helga i ferie for på mandag starter hverdagen for fullt og må jammen si jeg gleder meg litt til det. Få orden igjen😁 Igår var det tilvenning dag 2 og selve oppholdet gikk kjempebra, helt til jeg skulle legge han. 🙈 Da grein han og styrte på i over 1 time. Aldri hørt han verken grine så mye eller bruke så lang tid på formiddagshvilen. Men han sovnet tilslutt heldigvis da han hadde stått opp tidlig på morgningen og var egentlig trøtt når vi kom i barnehagen. Jeg skulle egentlig gå hjem og få tlf når han våknet for å høre om han skulle være alene litt etter hvil eller om jeg skulle hente han med engang, men med den innsovningen kjørte jeg bare bilen hjem, spiste fort noen skiver før jeg gikk til barnehagen og ventet der heller til han våknet i 1 1/2 time etterpå itilfelle han våknet med samme gråt som før han roet seg i vogna og sovnet, og jammen hadde jeg rett🙈 så var veldig glad jeg fulgte magefølelsen og mammahjertet og ble i bhg slik at jeg var der når han våknet og tok han opp selv❤️ Vi mødre kjenner barna våre best og det beste for en trygg tilvenning mener jeg er å gjøre det som er best for barnet. Det vinner man mye på i det lange løp❤️

En som fant bussen i bhg og bare måtte prøve den ut😂
En som ikke ville hjem når vi skulle gå etter 2 måltidet

Igår var også første sfo dag for minstemor som var sååå klar for å få hverdagen igang igjen etter altfor lang sommer hjemme, og trippet lett ned til sfo huset med mommo❤️ Hun var der ca 1 time før hun ville hjem igjen, så da gikk de to ned til butikken og koste seg med bakverk❤️ Godt med litt kvalitetstid med mommo innimellom. Og jeg er evig takknemlig for å ha mamsen hjemme midt oppi all tilvenning, oppstart og styr nå i begynnelsen når jeg skulle ønske jeg kunne dele meg men siden det ikke går, er det fint med mommo her❤️

Ei som nesten flyr inn sfo dørene i spenning❤️

Dagens planer er kjekke syns jeg❤️ Litt senere skal jeg til min kjære lillesøs, (ja selvom det skiller oss 5 mnd så elsker jeg å kunne si lillesøs😂😂) Der er det lenge siden jeg har vært. Så det blir koselig tror jeg. Ikke ofte jeg tar meg ut uten ungene så det var kjekt det gikk i boks. 🤗 Men før jeg reiser blir det å kose seg med ungene masse ❤️

Morgendagen blir nok treig i start og når jeg kommer meg hjem må sekker pakkes, barn dysjes/bades, leketid og få alle i seng til grei tid slik at mandags morgen går kjempebra😁

Håper alle får en super helg selvom det pøsregner ute og skal gjøre store deler av helga.

Følg meg gjerne på snapchat, instagram og facebook

Tuddelu 😘

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *