Hva syns vi om dagens middagsoppskrift?

God kveld kjære du. Her ble det endelig kveld etter noe som føltes ut som en evighet med legging 🙈 Men sånn er det noen kvelder men dagen idag har vært eviglang føler jeg og da blir sånne kvelder ekstra slitsomme. Men nå koser vi oss i sofaen med mandag-onsdag episoder av Norske Talenter <3 Ukesarkiv er noe av det kjekkeste jeg vet om i en travel hverdag hvor både ork og tid innimellom setter en stopper for å få med meg ting jeg vil se. Blir lite tid til tvtitting, men noen ting prøver jeg å få med meg i nåtid. Ellers blir det mest serier og filmer på mobilen via netflix, viaplay og tv2 sumo. Momlife!🤣

Men idag ble det middag utifra middagsplanleggingen vår, og det var ett spennende middagstips idag vil jeg si.

Omelett med pita.
(Til 6 personer)

Ingredienser:

¤ 1 stk paprika
¤ 1 pakke baconterninger
¤ 1/2 stk purre
(Ble sløyfet her for ungene nekter mat med dette i)
¤ 10-12 egg
¤ 1/2 dl melk
¤ Solsikke/rapsolje
¤ Salt og pepper
¤ Pitabrød

Slik gjorde jeg det:
1. Varmet opp ovnen til 200 grader varmluft.

2. Kuttet opp paprika i terninger.

3. Varmet opp stekepanna med litt olje før jeg stekte baconet sprøtt.

4. Vispet sammen melk, egg, salt og pepper.

5. Blandet inn paprika, bacon, eggblandingen og purre om du har det med i en ildfast form.

6. Sett formen i ovnen i 15-20 min til eggene har stivnet. Varm opp pitabrødene og server sammen.

Vi voksne og de to minste likte maten kjempegodt men de to eldste barna spiste pitabrødene. Men sånn er det jo. Alle liker ikke alt, men kjekt å prøve nye retter. Man vet jo ikke hva som faller i smak så da prøver vi bare.

Nå skal jeg prøve å komme meg i seng. Jeg måå få meg ny døgnrytme så ingen grunn å sitte våken bare for å sitte våken. Minsten har endel oppvåkninger på natten pga mange inntrykk i løpet av dagen for tiden så må få den søvnen jeg kan.

Håper ikke det blir for mye regn inatt, selvom jeg personlig er glad disse 25-30 gradene er over for denne gang. Jeg fikser ikke de temperaturene lengre og kroppen min går sakte men sikkert over i høstmodus hvor man bare trer på seg en litt god genser for man trenger ikke alltid jakka. Så jeg ser frem til mer normale temperaturer som kommer etter regnet har fått rast fra seg sånn type til neste helg eller noe. 🤣

Følg meg gjerne på snapchat, instagram og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *