Surprise bursdag og dagen derpå

God dag folkens. Da sitter jeg på ferja hjem etter en kjekk dag igår🎉 Formen er fin den, men kjenner at denne kroppen ikke er vant til alkoholinntak😂🙈 Det blåser og gynger godt, som ikke akkurat hjelper på men godt denne turen ikke varer så lenge🙈 Igår reiste jeg til min kjære søster for å sove der etter å ha deltatt på en surprise bursdag til en venn jeg ikke har sett på mange år. Veldig takknemlig for å bli invitert, og etter en hektisk flytting før sommeren og en lang sommer med ungene rundt meg 24/7, syns jeg det var en velfortjent og godt opptjent frikveld ute med flotte jenter jeg ikke har sett på lenge❤️

Det ble relativ tidlig kveld på denne slitne mammen så før 12 var jeg hjemme hos søstera mi igjen. Etter litt prat og god mat fra søstera mi fant jeg senga og sov til 9:30 idag. Herlig men kjenner jo at kroppen er sliten så blir nok tidlig kveld uansett🤪

Nå er det hjem til gullungene som jeg savner masse❤️ Rart hvordan du kan glede deg til litt barnefri og i neste øyeblikk glede seg kjempemasse til fridagen er over så du kan komme deg hjem til småtrollene igjen🙈❤️

Jaja, sånn er mammalivet❤️ Håper iallefall alle får en super dag videre og lykke til med skolestart alle som har det imorgen😘

Følg meg gjerne på snapchat, facebook og instagram.

Tuddelu😘

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *