Bursdagshelg over for denne gang

God mandag folkens. Dagen startet med tur til barnehagen etter øsende pøsende regn hele helga. Og siden det var opphold tenkte jeg det ble godt å starte uka med en frisk tur til barnehagen😊 Idag var faktisk første dag minsten ikke gråt da jeg gikk og frivillig gikk til både ansatte og de andre ungene på avdelingen idet jeg skulle gå. Tidligere har det vært tårer og de ansatte har måtte hatt han på armen. Men idag var det med god samvittighet mamsen kunne gå ❤️ Så tok ca 1 måned med denne tilvenningen på han før han ble skikkelig varm☺️ Alle barn er forskjellige og kjenner det gjør godt å ha muligheten å gi han denne tiden han har trengt uten at jeg har måtte gått ifra eller ikke ha kunnet hentet tidligere❤️

Kjenner høsten er på plass før solen får varmet opp iløpet av dagen🍁

I helgen ble eldstegutten vår 10 år gammel🎉 Det måtte jo selvfølgelig feires og som tradisjon her i huset blir de alltid vekket til muffins og bursdagssang på senga. Det er så koselig syns vi. Gi en liten ekstra oppmerksomhet på dagen deres☺️

Fredagskveld ble brukt til å bake muffins🧁

Vi hadde familie på besøk både lørdag og søndag så det var koselig. Guttungen var storfornøyd når han og pappen kunne kjøre etter selskapet på lørdag og kjøpe seg gamingstol som han har ønsket seg lenge men nå hadde råd til🎉

Så nå venter han bare på at Fifa20 skal komme ut så han kan få kjøpt seg det også.

Selskapet var vellykket og nå gjenstår bare guttene i klassen🎈

Minsten klar for at gjestene skulle komme❤️
En som syns det var skikkelig kjekt med bursdag. Kaker og kos🤩
❤️ Minstemor fikk gleden av å pynte kaka til storebror i år. Hun elsker å hjelpe til selvom mor avogtil blir litt svett av tanken men biter det i meg og lar de få prøve seg ut🙈😁😅

En koselig helg syns jeg så absolutt det var, og bursdagsbarnet var fornøyd og det er det viktigste👍🏻 Og snille svigermor som bakte kake for oss. Knallgod var den og så kjekt å få hjelp til kakebakingen når en har masse annet å stelle istand før selskapet❤️

Håper alle får en fin kveld videre. Og følg meg gjerne på instagram, snapchat og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *