Bursdagsmåneden er igang🎉

God morgen og velkommen september🤗 Denne måneden er hva jeg kaller bursdagsmåneden. Det er så mange i familien som fyller året så det er fylt opp og spredt utover hele måneden 😁 Bare her hjemme har 2 av 6 bursdag denne måneden. Jeg og eldstegutten🎉 Han fyller året 4 dager før meg. Så nå må jeg snart begynne å planlegge 10 års dag😊 Temaet han ønsker seg i år er Fortnite, ikke akkurat overraskende men får se hvordan jeg løser det. Jeg elsker å pynte, ordne, bake å styre på til ungene og mannens bursdag🤩 Men selv har jeg ikke feiret dagen min på 3 år😂 Og før det har jeg vel feiret 3-4 bursdager de siste 13 årene. Liker mye heller å feire å stelle i stand til andre❤️🤗

God frokost😁

Idag starter dagen med vafler til frokost😊 Det liker ungene så da skal jeg og de 3 minste kose oss med det så får vi se hvor mye det er igjen til mann og eldstemor når de kommer hjem iløpet av dagen. Må vel bli en tur ut etterhvert hvis bare regnet kan gi seg😁

Håper alle har hatt en fin helg. Her blir dagen rolig for å lade opp batteriene til en ny uke. Neste uke er fylt opp med foreldremøte til eldstemann, konfirmasjonsmøter til eldstejenta som konfirmerer seg neste år😲 og foreldremøte i barnehagen. Heldigvis faller ikke noen ting av dette på samme dag så da er det lettere å få alt med seg.

Følg meg gjerne på instagram, snapchat og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *